Το Team Sonic Racing είναι πλέον γεγονός και η sega φαίνεται ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια σειρά από videos που θα μας παρουσιάζουν λεπτομέρειες και στοιχεία gameplay μέσα από το παιχνίδι. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι το Team Sonic Racing αναπτύσσεται από την Sumo Digital, το ίδιο στούντιο πίσω κι από τα προηγούμενα racing games της Sega, συμπεριλαμβανομένου και του αρκετά πετυχημένου Sonic & All-Stars Racing Transformed   .

Έτσι λοιπόν εχθές κυκλοφόρησε ένα video το οποίο εστιάζει στους μηχανισμούς συνεργασίας των παικτών εντός της ίδιας ομάδας. Παρουσιάζονται διάφοροι συνδυασμοί που επιτρέπουν στους παίκτες να συνεργαστούν ή και να αλληλοβοηθηθούν εν μέσω του αγώνα!  Επιγραμματικά πρόκειται για τα SkimboostSlingshotRival Takedown Box Transfer και τέλος το  Team Ultimate! Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τους παραπάνω μηχανισμούς και την εφαρμογή τους  στην πράξη .

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του δεν υπάρχουν αλλά φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει για όλες τις πλατφόρμες αυτόν το χειμώνα. Δείτε το video που ακολουθεί και πείτε μας πως σας φαίνεται !