Ο Σεπτέμβριος θεωρείται κατεξοχήν ο αθλητικός μήνας του χρόνου, καθώς όλες οι μεγάλες αθλητικές κυκλοφορίες πέφτουν όλες μαζί. Έτσι δε μου κάνει εντύπωση που το Top4 του μήνα αποτελεί από sports videogames, τα οποία πουλάνε εκατομμύρια κομμάτια το καθένα. Πάμε να δούμε τις 4 καλύτερες κυκλοφορίες του προηγούμενου μήνα:

[divider]Slain: Back from Hell[/divider]

slain-banner

Το Slain: Back from Hell αποτελεί μία αξιόλογη προσπάθεια της MrAwolf στο να προσφέρει έναν hardcore old school τίτλο, με μία ιδιαίτερη μουσική επένδυση, εμπνευσμένη από τη heavy metal. Με μια pixel-art ρετρό προσέγγιση και εξαιρετική μουσική επένδυση το Slain επενδύει στο hardcore κοινό που αγαπάει τίτλους με μεγάλη δυσκολία όπως τα Dark Souls. Το Slain: Back from Hell το ανταμείψαμε με ένα 8/10 και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το review μας.

BronzeTrophy_150

[divider]Pro Evolution Soccer 2017[/divider]

pes2017-banner

Η γνωστή βεντέτα κάθε χρόνο στα ποδοσφαιράκια έχει δύο πρωταγωνιστές, FIFA-PES και για χάρη τους μάχονται τα fanboys. Ευτυχώς η σειρά PES βρίσκεται σε ανοδική πορεία ποιότητας και η Konami βελτιώνει κάθε χρόνο τη θρυλική σειρά που πλέον έχει επανέλθει στη φόρμα του παρελθόντος. Το Pro Evolution Soccer 2017 είναι εθιστικό, με έξοχο gameplay, που δυστυχώς προσγειώνεται από τα γνωστά ζητήματα με τις άδειες… Το καλύτερο PES μέχρι το επόμενο! Εμείς το βαθμολογίσαμε με ένα 8.5/10 και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το review μας.

SilverTrophy_150

[divider]FIFA 17[/divider]

fifa17-banner

Στροφή στην Frostbite μηχανή γραφικών για το FIFA 17 και απόκτηση Story Mode;! Αυτές και αν είναι αλλαγές για το φετινό FIFA και του βγήκαν σε καλό. Με νέα μηχανή γραφικών να αναβαθμίζει εμφανώς τον οπτικό τομέα, νέες στημένες φάσεις και το πολύ καλό The Journey, η EA Sports μας προσφέρει την ανανέωση που χρειαζότανε η σειρά και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό gameplay το FIFA 17 αποτελεί απαραίτητα αγορά για τους fans της σειράς και για όσους θέλουν ένα κορυφαίο ποδοσφαιρικό τίτλο. Οι επόμενοι 12 μήνες γεμίσανε μέχρι τη κυκλοφορία του επόμενου και ευχόμαστε ακόμα καλύτερου FIFA 18! Εμείς το βαθμολογίσαμε με ένα 9/10 και βρείτε το review μας εδώ.

GoldTrophy_150

[divider]NBA 2K17[/divider]

nba2k16lo

Και ο βασιλιάς του μήνα δεν είναι ένα «ποδοσφαιράκι»! Με ακόμη μία (σχεδόν) άψογη κυκλοφορία από την Visual Concepts και 2Κ, με βελτιώσεις στο animation, απίστευτα ρεαλιστική παρουσίαση, ατελείωτο περιεχόμενο και άψογο gameplay, να είχε και καλύτερα rosters των Ευρωπαϊκών ομάδων θα θέλαμε βέβαια… Το NBA 2K17 ανακηρύσσεται και φέτος στον βασιλιά των Sports games και δύσκολα βλέπουμε να χάνει τον θρόνο του. Η βαθμολογία μας είναι ένα 9.5/10 και μπορείτε να ρίξετε μια καλύτερη ματιά στο review μας.

PlatinumTrophy_150