Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των «μεγάλων» τίτλων. Κάθε χρόνο έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα AAA project, από μεγάλες ομάδες ανάπτυξης. Όπως καταλαβαίνετε, το Top4 αυτού του μήνα αποτελείται από τα μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας.

[divider]Final Fantasy XV[/divider]final-fantasy-xv_cover_2016

Δε γινόταν να έλειπε από τη λίστα ένα από τα μεγαλύτερα project της Square Enix, το Final Fantasy XV. Κοντά στα 10 χρόνια υλοποίησης και ανάπτυξης οδήγησαν τους players σε νέες και μοναδικές περιπέτειες, τον περασμένο μήνα. Οι αρκετές καινοτομίες του, σίγουρα, δημιούργησαν μία αμφιλεγόμενη ατμόσφαιρα προς τον τίτλο, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν παύει να εντυπωσιάζει. Η βαθμολογία μας στην προσπάθεια της Square Enix αντιστοιχεί με ένα 8/10, καθώς μπορείτε να διαβάσετε το Review μας εδώ.

BronzeTrophy_150

[divider]Watch Dogs 2[/divider]

WATCH_DOGS® 2_20161116154858

Η Ubisoft επιστρέφει με το sequel του Watch Dogs και φαίνεται να έχει μάθει, σε γενικές γραμμές, από τα λάθη της. Ένα δυνατό action-adventure παιχνίδι, με open-world χαρακτηριστικά που θα σας κρατήσει αρκετές ώρες προσηλωμένους στο κόσμο του. Άκρως βελτιωμένο από τον προκάτοχό του, φροντίζοντας για μία αγαστή συνεργασία ανάμεσα σε gameplay και σενάριο. Η βαθμολογία μας στην προσπάθεια της Ubisoft αντιστοιχεί με ένα 8.5/10, καθώς μπορείτε να διαβάσετε το Review μας εδώ.

SilverTrophy_150

[divider]Call of Duty Modern Warfare Remastered[/divider]

call_of_duty_modern_warfare_remastered_cover_header_1-copy

Η Infinity Ward επανέφερε στη gaming σκηνή ένα από τα καλύτερα Call of Duty. Φυσικά, αναφερόμαστε στο Call of Duty Modern Warfare Remastered. Έχοντας ένα ανανεωμένο τεχνικό τομέα και υποστηρίζοντας το ίδιο, απαράλλαχτο και εξαιρετικό campaign καταφέρνει να βρεθεί πρώτο σε πωλήσεις, αλλά και στο Top του μήνα. Η βαθμολογία μας στην προσπάθεια της Infinity Ward αντιστοιχεί με ένα 9/10, καθώς μπορείτε να διαβάσετε το Review μας εδώ.

GoldTrophy_150

[divider]Dishonored 2[/divider]

dishonored 2

Την πρωτιά του μήνα κερδίζει άξια το Dishonored 2. Βελτιωμένο από όλες τις οπτικές γωνίες, το Dishonored 2 πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι της τωρινής γενιάς και ένα must-buy τίτλος που θα σας κρατήσει συντροφιά τα Χριστούγεννα. Η βαθμολογία μας στην προσπάθεια της Bethesda αντιστοιχεί με ένα 9.5/10, καθώς μπορείτε να διαβάσετε το Review μας εδώ.

PlatinumTrophy_150