Πάμε να δούμε για άλλη μια φορά στη στήλη το Παιχνίδι του Μήνα τις καλύτερες κυκλοφορίες του Ιουλίου 2016, όπως τις ξεχώρισε και τις έκρινε η συντακτική ομάδα του PSaddict.gr. O Ιούλιος ήταν ένας μήνας indie fest θα λέγαμε, με πολλά indie games να κυριαρχούν τις εβδομαδιαίες κυκλοφορίες, ενώ απουσίαζαν οι μεγάλοι τίτλοι. Πάμε να δούμε τις 4 καλύτερες κυκλοφορίες του προηγούμενου μήνα:

[divider]Obliteracers [/divider]

obliteracers-banner

Το Obliteracers είναι ένα kart racing παιχνίδι που δίνει μεγάλη έμφαση στις μάχες και στο multiplayer. Γρήγορο και διασκεδαστικό ειδικά για ένα party με τη παρέα μας στο σπίτι, καθώς υποστηρίζεται local multiplayer. Δε φτάνει φυσικά τα πρότυπα ενός Mario Kart, παρόλα αυτά αποτελεί μια αξιοπρόσεκτη εναλλακτική λύση, αν και χωλαίνει στο single player κομμάτι. Εμείς το βαθμολογήσαμε με ένα 7/10 και μπορείτε να διαβάσετε το review μας.

BronzeTrophy_150

[divider]Spy Chameleon[/divider]

spy-chameleon-banner

Το Spy Chameleon αποτελεί το puzzle game του μήνα, το οποίο συνδυάζει επιτυχώς και το stealth στοιχείο. Με δυνατότητα cross save και cross buy μεταξύ PS4/PSVita σε τιμή των 5 ευρώ, αποτελεί μια άκρως οικονομική και συμφέρουσα πρόταση. Στο review μας το βαθμολογήσαμε με 7/10.

SilverTrophy_150

[divider]Riptide GP: Renegade[/divider]

riptide-GP-renegade-banner

Μια φουτουριστική υδρο-εμπειρία, το Riptide GP: Renegade είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς και προσφέρει μια διαφορετική διασκέδαση, σε ένα είδος που πλέον σπανίζει. Αγώνες με hydro-jets σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με online mode, ποικιλία από skills και upgrades αλλά και από ένα υποτυπώδες campaign. Εμείς το βαθμολογήσαμε με ένα 7.5/10 και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο review μας.

GoldTrophy_150

[divider]Mobile Suit Gundam Extreme VS-Force[/divider]

Mobile-Suit-Gundam-Extreme-VS-Force-banner

Η πρώτη μεταφορά ενός Gundam videogame στη Δύση έφτασε και είναι αποκλειστικό του PSVita. Το Mobile Suit Gundam Extreme VS-Force αποτελεί ένα είδους hit collection του anime με δεκάδες Gundam να επιλέξουμε και μάχες από όλα τα σημαντικά γεγονότα των διάφορων συμπάντων της σειράς. Εισάγοντας και στοιχεία στρατηγικής πλέον, μιλάμε για ένα παιχνίδι ικανό να χαρίσει πολλές ώρες εθιστικής διασκέδασης με Mech μάχες. Αν και ο τεχνικός του τομέας περιορίζεται λόγω του φορητού, καταφέρνει να σταθεί ως ένα άξιο localized port και αποκλειστικό του PSVita. Για περισσότερα διαβάστε το αναλυτικό review μας όπου το βαθμολογήσαμε με ένα 7/10.

PlatinumTrophy_150