Μετά το hype και τις μεγάλες προσδοκίες που είχαμε, η FoxNext Games προχώρησε πριν λίγες ημέρες στην ανακοίνωση του Alien Blackout, ένα παιχνίδι για mobile συσκευές.

Η κίνηση αυτή φαίνεται να έχει γυρίσει μπούμερανγκ για την εταιρεία η οποία μετρά περισσότερα από 9000 dislikes στο video trailer του Blackout, σε αντίθεση με τα μόλις 400 likes και φυσικά αυτό δεν είναι παρά μόνο μια μικρή ένδειξη της τεράστιας δυσαρέσκειας της κοινότητας! Στο twitter έχει στηθεί ένα μικρό γλέντι με τα memes απογοήτευσης να πρωταγωνιστούν και γενικότερα σε όλα τα μέσα η πικρία είναι ολοφάνερη μιας και πολλοί είναι εκείνοι που περίμεναν την ανακοίνωση ενός ΑΑΑ τίτλου που θα επεκτείνει την ιστορία της Αmanda Ripley!

Έτσι λοιπόν αρχικά από την εταιρεία πίσω από την παραγωγή του Blackout είχαμε τις πρώτες αντιδράσεις προσπαθώντας να καθησυχάσει τον κόσμο με την διαβεβαίωση ότι το Blackout δεν αποτελεί sequel του Isolation, ενώ μέσω του επίσημου λογαριασμού του Alien στο twitter είχαμε μια ανακοίνωση που προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα αφήνοντας υπονοούμενα για νέες ανακοινώσεις…σύντομα!

Όπως και να έχει το πλήγμα ήταν τεράστιο και σίγουρα θα αναθεωρηθούν πολλά σχέδια από τις εταιρείες παραγωγής! Εσείς πιστεύετε ότι μπορεί να δούμε ένα ΑΑΑ sequel στο Isolation;

Mην ξεχάσετε να δείτε το νέο μας βίντεο σχετικά με το τι games μαζέψαμε πριν υποδεχτούμε το νέο χρόνο!