Το Tokyo Game Show ξεκινά αυτή την Πέμπτη, αλλά οι εταιρείες έχουν ήδη ξεκινήσει να μας τροφοδοτούν με πληροφορίες και trailers από τα παιχνίδια που θα ανακοινωθούν. Η Square Enix έδωσε στη δημοσιότητα το τελευταίο trailer του Final Fantasy: Crystal Chronicles, που περιγράφει μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που θα συναντήσουμε.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά είναι το online co-op, νέα dungeons και bosses αλλά το πιο σημαντικό, cross-play με άλλες πλατφόρμες. Δεν υπάρχει διευκρίνηση εάν θα είναι εφικτό το cross-play με όλες τις πλατφόρμες.

Τo Crystal Chronicles κυκλοφόρησε αρχικά στο GameCube το 2004. Ένα spin-off της κύριας σειράς Final Fantasy που δημιουργήθηκε ειδικά για την πλατφόρμα της Nintendo. Ήταν γνωστό για τη multiplayer λειτουργία που απαιτούσε να συνδέσετε το Game Boy Advance χρησιμοποιώντας καλώδιο.

Το Final Fantasy: Crystal Chronicles θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου 2020 για το PlayStation 4, το Nintendo Switch, το Android και iOS. Ας ελπίσουμε ότι το cross-platform play εφαρμόζεται για όλες τις εκδόσεις του παιχνιδιού.