Πλέον, η ενημέρωση για την εξέλιξη του τουρνουά καθώς και τα ζευγάρια αγώνων θα ανακοινώνονται μόνο από τον παρακάτω σύνδεσμο, παρακαλώ όλοι οι συμμετέχοντες να απευθύνονται εκεί για ενημέρωση και τυχόν ερωτήσεις καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά:

[button color=»red» size=»normal» alignment=»none» rel=»follow» openin=»samewindow» url=»http://psaddict.gr/forum/threads/1o-fifa-tournament.175/page-6#post-698″]FIFA 16 TOURNAMENT[/button]


 

Το PSaddict.gr είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώνει το πρώτο του Gaming Tournament! Σε συνεργασία με την CDMedia διοργανώνουμε ένα FIFA 16 Tournament προσφέροντας φυσικά πλούσια δώρα! Οι πρώτοι 8 του τουρνουά θα κερδίσουν δώρα αντίστοιχα της θέσης τους όπως βλέπετε παρακάτω:

8ος-5ος: Συλλεκτικό κολιέ Assassin’s Creed Syndicate

4ος –  PS4 Παιχνίδι Assassin’s Creed Chronicles

3ος – PS4 Παιχνίδι Assassin’s Creed Chronicles – Συλλεκτικό Ρολόι τσέπης Assassin’s Creed Syndicate

2ος: PS4 Παιχνίδι Assassin’s Creed Chronicles – Συλλεκτικό Ρολόι τσέπης Assassin’s Creed Syndicate

1ος: PS4 Παιχνίδι Assassin’s Creed Chronicles – PS4 Παιχνίδι Assassin’s Creed Syndicate

Το τουρνουά FIFA 16 είναι ανοιχτό σε όλες τις ηλικίες για κατοίκους Ελλάδας και η πλατφόρμα διεξαγωγής των αγώνων είναι το PlayStation 4.

Λοιπές ενημερώσεις και πληροφορίες θα αναρτηθούν τόσο εδώ όσο και στο ειδικά θέμα του forum.

[button color=»red» size=»normal» alignment=»none» rel=»follow» openin=»samewindow» url=»http://psaddict.gr/forum/threads/fifa-tournament-1.175/»]FIFA 16 Tournament Forum[/button]

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές από σήμερα 20/03/2016 και θα κλείσουν την 23.59μ.μ. Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 και δηλώνετε συμμετοχή αφήνοντας απλά το PSN ID σας σε σχόλιο παρακάτω.

[alert type=blue ]δηλώνετε συμμετοχή αφήνοντας απλά το PSN ID σας σε σχόλιο παρακάτω.[/alert]

DSC01385 DSC01382 DSC01381 DSC01380 DSC01379 DSC01378 DSC01376 DSC01373


Αναλυτικοί κανόνες του τουρνουά

Για να λάβετε μέρος αρκεί να αφήσετε σε σχόλιο το PSN ID σας. Προσοχή στην ορθότητα του ώστε να μην υπάρχουν λάθη και να μπορούν να σας βρουν οι αντίπαλοι σας. Με την λήξη των συμμετοχών (23.59μμ Κυριακή 27 Μαρτίου 2016), την επόμενη μέρα θα γίνουν brackets μετά από κλήρωση και φυσικά θα κλειδώσουν τα PSN IDs και δεν θα μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Οι αγώνες θα είναι μονοί και knock out, σε περίπτωση ισοπαλίας στο «90λεπτο», θα επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί μέχρι να καταλήξει με νικητή.

Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν μόνο Clubs, όχι εθνικές ή ultimate team ή «all stars» κτλ.

Τα Game Settings που θα πρέπει να τηρηθούν είναι:

Half Length 6 Minutes
Controls All
Game Speed Normal
Squad Type Online

για τα οποία και είναι υπεύθυνος ο host. Αν καταλάβετε ότι ο host έχει λάθος settings τότε στείλτε video που να το αποδεικνύει.

Disconnections – Lag

Αν κάποιος από του δύο παίκτες αποσυνδεθεί κατά τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα του match μετά από τεχνικό πρόβλημα υπάρχει το δικαίωμα επανέναρξης του match. Αν κατά τη διάρκεια του match υπάρχει disconnection τότε το match πρέπει να επαναληφθεί διατηρώντας όμως το αρχικό σκορ και μόνο για την υπόλοιπη διάρκεια από τη στιγμή του disconnection, ενώ αν υπάρχει κόκκινη κάρτα τότε πρέπει να κάνουν ξανά το παίκτη να πάρει κόκκινη κάρτα επίτηδες.

Αν υπάρξει μεγάλο lag κατά τη διάρκεια του match και πιστεύετε ότι φταίει ο host, καταγράψτε video και μετά την ολοκλήρωση του match επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να αποφασίσουμε αν θα γίνει rematch.

Παραβάσεις των παραπάνω όπως λάθη στα settings ή επίτηδες quit θα πρέπει να καταγραφούν σε video και μετά αμέσως να παρατήσετε το παιχνίδι, χωρίς να το ολοκληρώσετε και να μας το υποβάλετε.

Δήλωση Αποτελέσματος Αγώνα

Και οι δύο παίκτες είναι υπεύθυνοι να δηλώσουν το αποτέλεσμα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα τους, υποβάλλοντας screenshot με το αποτέλεσμα. Αν μόνο ένας εκ των δύο υποβάλει screenshot τότε ο δεύτερος έχει 24 ώρες για να υποβάλλει και αυτός, αλλιώς το αποτέλεσμα κατοχυρώνεται στον πρώτο. Αν υπάρχει διαφορά στα screenshots και στο αποτέλεσμα που αναφέρουν τότε το θέμα θα αναλάβει κάποιος admin όπου και θα καλέσει τους παίκτες να δώσουν επιπλέον στοιχεία της νίκης τους.

Είναι υποχρεωτικό να βγάζετε πάντα screenshot της τελικής κάρτας αποτελέσματος καθώς προτείνουμε να τραβάτε και βίντεο του αγώνα για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

Ban Παικτών

Παίκτης που θα βρεθεί να βρίζει, να εκβιάζει ή να στήνει ματς, να χρησιμοποιεί cheats ή γνωστά glitches του FIFA 16 θα αποκλείεται αυτόματα από το τουρνουά.

Παίκτης που δεν θα εμφανιστεί για να παίξει τον αγώνα του για πάνω από μία φορά, ενώ έχει υπάρξει συνεννόηση με τον αντίπαλό του για καθορισμένη ημερομηνία και ώρα, αποκλείεται από το τουρνουά.