Απογοήτευση σκόρπισε η ανακοίνωση του line up του PS Plus και για το Φεβρουάριο. Και πάλι δεν υπάρχει ΑΑΑ τίτλος για το PlayStation 4, ενώ και τα παιχνίδια στο σύνολο τους για PS4 και PS Vita δεν είναι κάτι ιδιαίτερο με εξαίρεση το Helldivers. Ευνοημένοι και αυτό το μήνα οι κάτοχοι PS3, με 4 παιχνίδια στο σύνολο, καθώς Helldivers και Nova-111 υποστηρίζουν cross buy και για τις τρεις κονσόλες, ενώ και τα Grid Autosport και Persona 4 Arena Ultimax αποτελούν πολύ καλές επιλογές.

[divider]PLAYSTATION 4[/divider]

Helldivers

Πολύ καλό top down shooter ειδικά άμα το παίξετε co op online με τη παρέα σας. Μεγάλο συν οι cross-play, cross-buy και cross-save λειτουργίες και στα τρία μηχανήματα. Στο metacritic ο μέσος όρος του είναι 81 και η τιμή του στο PS Store είναι €19.99.

Nom Nom Galaxy

Από τους δημιουργούς της σειράς Pixeljunk, το Nom Nom Galaxy είναι κυρίως platform αλλά έχει και στοιχεία αναζήτησης και tower defence. Μέτρια επιλογή για PS Plus τίτλο… Στο metacritic ο μέσος όρος του είναι 70 και κοστίζει στο PS Store €13.99.

Σίγουρα άλλος ένας μέτριος μήνας για το PlayStation 4. Το Helldivers είναι μεν πολύ καλός τίτλος αλλά δε θα εντυπωσιάσει, ενώ τα Nom Nom Galaxy και Nova-111 (cross buy) δε θα έπρεπε να δίνονται στο PS Plus. Κάτι θα πρέπει να κάνει η Sony, γιατί θα αρχίσει να χάνει συνδρομές.

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ METACRITIC: 75,5
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ PS STORE: €34
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PSADDICT: 5

 [divider]PLAYSTATION 3[/divider]

Grid Autosport

Το τελευταίο μέρος της ρεαλιστικής σειράς racing της Codemasters δε φτάνει στα επίπεδα των κορυφαίων τίτλων του είδους, αλλά για παιχνίδι PS Plus είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό… Στο metacritic έχει μέσο όρο 75, ενώ στο PS Store κοστίζει €24.99

Persona 4 Arena Ultimax

Εξαιρετικό fighting game με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες της σειράς Persona. Στο metacritic έχει μέσο όρο 84, ενώ στο PS Store κοστίζει €49.99

Για άλλο ένα μήνα τα προσφερόμενα παιχνίδια στο PlayStation 3 κάνουν τη διαφορά και δίνουν το παράδειγμα για το τι τίτλους θα πρέπει να δώσει η Sony και στο PlayStation 4.

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ METACRITIC: 79,5
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ PS STORE: €75
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PSADDICT: 8

[divider]PS VITA[/divider]

Lemmings Touch

Το κλασικό franchise στο PS Vita με touch χειρισμό και αρκετά καλά γραφικά θα ικανοποιήσει τους παλιότερους gamers, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Στο metacritic ο μέσος όρος του είναι 63 και κοστίζει στο PS Store €9.99.

Nova-111


Turn-based adventure παιχνίδι, αρκετά καλό για τους fans είδους, αφήνει όμως ασυγκίνητους τους περισσότερους συνδρομητές. Στο metacritic ο μέσος όρος του είναι 75 και κοστίζει στο PS Store €14.99.

Μέτριος μήνας και για το PS Vita, ευτυχώς υπάρχει και το Helldivers που διορθώνει λίγο τη κατάσταση…

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ METACRITIC: 69
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ PS STORE: €25
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PSADDICT: 6,5

[divider]ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ PS PLUS ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016[/divider]

Πρόκειται για έναν από τους χειρότερους μήνες του PS Plus, από όσο μπορώ να θυμηθώ. Η Sony συνεχίζει να απογοητεύει τους κατόχους PlayStation 4 και δε ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσουν να κάνουν υπομονή…Αντίθετα το line up του PlayStation 3 είναι πολύ καλό και πλέον αυτή η αντίθεση που βλέπουμε σχεδόν κάθε μήνα δε μπορεί να δικαιολογηθεί. Έχουμε μπει στο τρίτο χρόνο του PlayStation 4 και υπάρχει πλειάδα ΑΑΑ τίτλων που θα μπορούσαν να δωθούν στο PS Plus. Για το PS Vita δεν έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικοί δυνατοί τίτλοι που μπορούν να μπουν στο PS Plus.

ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ METACRITIC: 74,5
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ PS STORE: €134
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PSADDICT: 5,5