Από τους  δημιουργούς του S.T.A.L.K.E.R. και την Vostok Games (βλέπε Survarium ) έρχεται ένα νέο IP με τό όνομα Fear the Wolves.

Πρόκειται για ένα «Battle Royale» shooter πρώτου προσώπου το οποίο λαμβάνει χώρα στο μολυσμένο από ραδιενέργεια Chernobyl! Το στοιχείο της ραδιενέργειας έπαιζε καθοριστικό ρόλο στο gameplay στα  S.T.A.L.K.E.R. και Survarium  και όπως φαίνεται το ίδιο αναμένεται και στο Fear the Wolves.

Μέσα στις έλάχιστες πληροφορίες που έχουμε για το Fear the Wolves γνωρίζουμε ότι βρίσκεται  υπό ανάπτυξη εδώ και μερικούς μήνες, ενώ θα υποστηρίζει σίγουρα «solo» και «squad» play . Όπως είναι καθιερωμένο στα παιχνίδια τύπου «Battle Royale» θα έχουμε 100 παίχτες στον ίδιο χάρτη, ενώ οι εναλλαγές του καιρού και οι «ανωμαλίες» στην πανίδα και στους ανθρώπους (χαρακτηριστικά που μάθαμε από το S.T.A.L.K.E.R ) αναμένεται να βρίσκονται και στο Fear the Wolves.

Ο νεός τίτλος αναμένεται για όσους έχουν early access μεσα στον χρόνο που διανύουμε για PC , αλλά σίγουρα θα υπάρξει και αντίστοιχη έκδοση για κονσόλες χωρίς να έχουμε όμως ακόμα κάποια ημερομηνία.