Πριν λίγο η Ubisoft μας έδωσε πληροφορίες και αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό που θα ακολουθήσει μετά την κυκλοφορία του Assassin’s Creed Odyssey! Για όσους λοιπόν δεν βλέπουν την ώρα να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο Odyssey τα νέα είναι πολύ ευχάριστα .  Για όσους λοιπόν έχουν εξασφαλίσει το Season Pass, το Gold, ή κάποιο special edition , θα υπάρξουν δυο βασικά expansions αλλά και το Assassin’s Creed III Remastered ( μαζί με το  Assassin’s Creed Liberation Remastered!)

Επιπλέον όλοι οι παίχτες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε κάποιο εξτρά υλικό υπό την μορφή επεισοδίων με τον τίτλο:  The Lost Tales of Greece όπως επίσης και διάφορα ημερήσια και εβδομαδιαία in-game events! Τέλος θα υπάρχει και το αντίστοιχο discovery mode που είχαμε στο Origins μέσω του οποίου θα μπορούμε να γνωρίσουμε περισσότερα πράγματα μακριά από τα πεδία των μαχών σχετικά με τον πολιτισμό της εποχής!

Το πρώτο από τα δύο βασικά expansions θα ονομάζεται Legacy of the First Blade και ουσιαστικά θα μας φέρνει σε επαφή με το lore πίσω από τον πρώτο που χρησιμοποίησε το Hidden Blade. Θα κυκλοφορήσει τον φετινό Δεκέμβριο και αναμένεται να έχει και κάποια στοιχεία που θα οδηγούν στον μετέπειτα σχηματισμό των Assassins/Hidden ones !

To δεύτερο expansion τιτλοφορείται The Fate of Atlantis και αναμένεται την άνοιξη του 2019. Όπως αντιλαμβάνεστε  στα πλαίσια του συγκεκριμένου expansion πρόκειται να έρθουμε αντιμέτωποι με πολλά μυθολογικά τέρατα και ταυτόχρονα να ξετυλίξουμε το κουβάρι πίσω από τον θρύλο της χαμένης πόλης της Ατλαντίδος!

Σε ότι αφορά τώρα το Assassin’s Creed III , αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κάτοχοι του season pass θα έχουν πρόσβαση και στα αντίστοιχα DLC και έξτρα υλικό είχε κυκλοφορήσει την εποχή του! Τόσο το Assassin’s Creed III αλλά και το Assassin’s Creed Liberation , θα είναι remastered εκδόσεις που θα υποστηρίζουν 4K και HDR στο PS4 Pro!

Για όσους δεν διαλέξουν το Season Pass θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παραπάνω εξτρά υλικό και στην συνέχεια με ξεχωριστή αγορά, αλλά παρόλα αυτά τα Lost Tales of Greece όπως είπαμε θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλους παρέχοντας έτσι συνεχώς νέο και φρέσκο υλικό σε εβδομαδιαία βάση. Άλλωστε όπως έχει γίνει γνωστό η Ubisoft δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέο τίτλο Assassin’s creed εντός του 2019 κάτι που είναι ιδιαίτερα ευχάριστο μιας και όλοι αναμένουμε να υποστηρίξει αρκετά δυναμικά το Odyssey για όλο τον επόμενο χρόνο.

Τέλος να αναφέρουμε ότι το Assassin’s Creed Odyssey θα λάβει κι αυτό με τη σειρά του ένα New Game Plus mode με ποιο δυνατές προκλήσεις επιτρέποντας έτσι στους παίχτες να δουν και τα διαφορετικά μονοπάτια επιλογών που θα προσφέρει το Odyssey μέσα από ένα αρκετά πιο απαιτητικό mode!

Το Assassin’s Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου, ενώ για όσους έχουν κάνει pre-order κάποια από τις special/gold edition το παιχνίδι αναμένεται να ξεκλειδώσει τρεις μέρες νωρίτερα. Μέχρι τότε απολαύστε το παρακάτω video που μας ενημερώνει για όλο το post-launch υλικό του Odyssey και πείτε μας την γνώμη σας για την επερχόμενη κυκλοφορία!

 

Δείτε το video unboxing της Collector’s Edition του Spider-Man