Το σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος στην κλειστή beta του Everybody’s Golf. Φυσικά δεν ήταν διαθέσιμες όλες οι λειτουργίες του παιχνιδιού, ας δούμε όμως όσες μπορέσαμε να δοκιμάσουμε. Φυσικά στην αρχή του παιχνιδιού φτιάχνουμε τον χαρακτήρα μας και τον κάνουμε customize όπως θέλουμε. Μας δίνονται αρκετές επιλογές σχετικά με την εμφάνιση μας.

Everybody's Golf™ Closed Online Test ver._20170526231835

Η beta μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε στο ένα από τα πολλά maps, το οποίο είχε εννιά courses. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε στην κάθε τρύπα ξεχωριστά ή να κάνουμε το 9h course, όπου παίζουμε στην κάθε τρύπα με τη σειρά και το τελικό σκορ αναγράφεται στα daily rankings. Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολος και διασκεδαστικός, καθώς ελέγχουμε απλά τη δύναμη και την πορεία της μπάλας, ενώ ανάλογα με την εξάσκηση και το είδους του μπαστουνιού και της μπάλας αυξάνονται η δύναμη και ο έλεγχος που έχουμε.

Everybody's Golf™ Closed Online Test ver._20170527020435 Everybody's Golf™ Closed Online Test ver._20170527020530

Εκτός από τα daily rankings, ένα multiplayer κομμάτι που είχαμε τη δυνατότητα να δούμε είναι το Turf War. Στο συγκεκριμένο mode δημιουργούνται δύο ομάδες και στόχος είναι να παίξουν σε διάφορες τρύπες, μόλις τελειώσει ο χρόνος η ομάδα με τους περισσότερους πόντους νικά. Η κάθε ομάδα μπορεί να σκορπιστεί ώστε να καλύψει περισσότερο έδαφος, ενώ δίνεται και η δυνατότητα η κάθε ομάδα να παίξει σε μια τρύπα όσες φορές θέλει μέχρι το τέλος του χρόνου, επομένως μπορεί να βελτιώσει το σκορ της. Δυστυχώς το matchmaking μερικές φορές έφτιαχνε τις ομάδες ανόμοια, με αποτέλεσμα να μπορεί μια ομάδα να απαρτίζεται από δύο παίκτες, ενώ η αντίπαλη ομάδα να έχει μονάχα έναν. Πιστεύω πως αυτό οφείλεται καθαρά σε περιορισμούς της beta και θα διορθωθεί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Everybody's Golf™ Closed Online Test ver._20170527014616

Μέσα σε κάθε πίστα είναι σκορπισμένα δωράκια, καθώς και coins. Τα coins χρησιμοποιούνται στο in game shop για να αγοράσουμε διάφορα πράγματα, όπως διαφορετικά ρούχα, μπάλες και μπαστούνια. Φυσικά το shop δεν είχε και μεγάλη ποικιλία στη beta, ωστόσο οποιαδήποτε πρόοδος στη beta δε μεταφέρεται στο κανονικό παιχνίδι οπότε δεν είχε και μεγάλη σημασία η οποιαδήποτε αγορά.

Everybody's Golf™ Closed Online Test ver._20170529004748

Δυστυχώς η beta του Everybody’s Golf δε μας έδειξε πολλά πράγματα από το Multiplayer του παιχνιδιού, αλλά είδαμε το ευχάριστο gameplay και πήραμε μια γεύση και αρκετές λεπτομέρειες από τα πράγματα που θα έρθουν με το ολοκληρωμένο game.

To Everybody’s Golf θα κυκλοφορήσει στο PS4 στις 29 Αυγούστου.