Αποτελέσματα Διαγωνισμού –> ΕΔΩ

Καλό Πάσχα PSaddicts, εύχομαι σε όλους σας χαρούμενες εορτές με υγεία και ότι ποθεί ο καθένας σας! Ο εορταστικός πασχαλινός μας διαγωνισμός κατέφθασε και σε συνεργασία με την Sony Hellas χαρίζουμε σε 3 υπερτυχερούς  τα παρακάτω δώρα:

3Χ Nioh

3X The Last Guardian

Συνολικά θα υπάρξουν ΤΡΕΙΣ ΝΙΚΗΤΕΣ οι οποίοι θα κερδίσουν από:

1x Nioh + 1x The Last Guardian +1x έξτρα δωράκι από εμάς

Τα εξτρά δωράκια είναι μικρής αξίας αντικείμενα γύρω από το gaming όπως μπρελόκ, αυτοκόλλητα κτλ τα οποία τυχαία θα βάλουμε μέσα σε κάθε πακέτο νικητή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook.

Με το login και μόνο κερδίζετε ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στον διαγωνισμό.

Επιπλέον, μετά το login, θα βρείτε 7 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε άλλες 7 συμμετοχές στον διαγωνισμό! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά το PSaddict.gr να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!

Πασχαλινός Διαγωνισμός με PS4 Games!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

1.Ο διαγωνισμός λήγει στις 23.59 της 30/04/2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη μέρα στο ποστ του διαγωνισμού καθώς και στο ειδικό forum του PSaddict.gr

2. Τα δώρα αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ και τα έξοδα επιβαρύνονται οι νικητές. Σε διαφορετική περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα άρνησης αποστολής του δώρου.