Μέσω του επίσημου ιστότοπου του Dragon Ball, η Bandai Namco ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dragon Ball Z: Kakarot, η οποία είναι στις 17 Ιανουαρίου 2020.

Η ανακοίνωση περιελάμβανε κάποιες άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των τριών μπόνους προ-παραγγελίας που οι fans της σειράς θα λάβουν αν αποφασίσουν να αγοράσουν το παιχνίδι νωρίς.

Ολες οι προπαραγγελίες θα λαβουν ενα επιπλέον side mission με την ονομασία «A Competitive Party with Friends” αλλά και πρόσβαση νωρίτερα σε περιεχόμενο που θα περιλαμβάνει τον χαρακτήρα Bonyu.

Η Deluxe Edition του Dragon Ball Z: Kakarot θα περιλαμβάνει season pass και music pack με 11 τραγούδια απο το anime ενω η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο της Deluxe Edition μαζί με ένα έξτρα αντικείμενο το Tao Pai Pai Pillar το οποίο πιθανότατα θα παρέχει στους παίκτες πρόσθετα οφέλη εντός του παιχνιδιού.

Τέλος, η συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού περιλαμβάνει την τυποποιημένη έκδοση του παιχνιδιού, μαζί με steelbook, ένα artbook και μια φιγούρα των Goku και Gohan.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι τα μπόνους του Dragon Ball Z: Kakarot επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής μόνο για την ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού. Θα ήταν περίεργο αν η Bandai Namco επιλέξει διαφορετικά μπόνους προ-παραγγελίας για την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε άλλες περιοχές.