Το PSaddict.gr είναι για ακόμα μία φορά χορηγός επικοινωνίας σε μεγάλο event και αυτή τη φορά έχουμε τη χαρά να συμμετέχουμε στο Digital Expo 2017! Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί, ενώ αν θέλετε να κερδίσετε δωρεάν 10 Διήμερα και 10 μονοήμερα εισιτήρια για την εκδήλωση, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω. Η κλήρωση θα γίνει στις 26/9 και θα ενημερωθείτε μέσω email που έχετε δηλώσει στα προφίλ σας.

Ενδιαφέρουσες ομιλίες και shows από αγαπημένους YouTubers, επίκαιρα ακαδημαϊκά σεμινάρια, συναρπαστικά τουρνουά σε κονσόλες και υπολογιστές, Card Games και διαγωνισμοί Cosplay και Fan Art με πλούσια δώρα είναι μερικά μόνο από τα happenings που θα περιλαμβάνει η Gaming – Τεχνολογική εκδήλωση με την ονομασία Digital Expo.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το GameSpace.gr σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο New York College, θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2017.

Το Main Stage του Digital Expo θα γίνει ο ιδανικός χώρος για να φιλοξενηθεί η Βαλκανική Διοργάνωση με ονομασία Lan Masters. Οι 4 καλύτερες ομάδες League of Legends στα Βαλκάνια, θα διαγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 5.000€, με την Ελλάδα να αντιπροσωπεύεται από 2 ομάδες!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα υπάρχουν εκθέσεις από: γνωστές εταιρείες του Τεχνολογικού χώρου, Indie Developers που θα παρουσιάσουν τα νέα παιχνίδια τους, κονσόλες και υπολογιστές άνω των δέκα ετών από την Amigahellas καθώς και μικρά booths από Cosplayers – Artists.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «κλείσιμο» της πρώτης μέρας θα είναι άκρως εορταστικό με τραγούδι και μουσική!

Πληροφορίες

Διάρκεια: 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2017

Ώρες: 10:00 – 22:00

Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο εδώ.

Κόστος εισόδου: 3€ την ημέρα ή 5€ για το 2ήμερο (4€ για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου)

ώρος: Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στον σταθμό «Ανθούπολη» του μετρό)

Αγορά εισιτηρίων: gmsp.me/DEX-Tickets

Η προπώληση εισιτηρίων είναι διαθέσιμη μέσω του Viva.gr καθώς και σε 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

στοσελίδα: Dexpo.gr

Η εκδήλωση: gmsp.me/DEX-2017

Facebook Page: facebook.com/dexpogr

Twitter: twitter.com/dexpogr

Instagram: instagram.com/dexpogr

Android App: gmsp.me/DEX-Android