Παραδοσιακά ο Δεκέμβρης έχει λίγες κυκλοφορίες, καθώς όλα τα μεγαθήρια σχεδόν κυκλοφορούν το τρίμηνο Σεπτέμβρη- Νοέμβρη, ωστόσο φέτος υπάρχουν κάποιες δυνατές κυκλοφορίες όπως τα Just Cause 4, PlayerUnknown’s Battlegrounds και Warhammer: Vermintide 2. Απολογιστικά βέβαια γενικά το 2018 ήταν μια γεμάτη χρονιά με εξαιρετικές κυκλοφορίες που φυσικά θα θυμηθούμε στα επερχόμενα αφιερώματα του PSaddict.

Πριν από όλα, μη χάσετε το κυριακάτικο GameCast που σας έχω διαγωνισμό, unboxings και Σκοτεινό Ιππότη!

Πάμε στις κυκλοφορίες:

Just Cause 4 – 4 Δεκεμβρίου

Πέρασαν τρία χρόνια κιόλας από την κυκλοφορία του Just Cause 3, που δεν ανταποκρίθηκε στις υψηλές προσδοκίες και ελπίζουμε αυτή τη φορά η επιστροφή του Rico να καταφέρει πολλά παραπάνω. Περιμένουμε εκρήξεις σήμα κατατεθέν, θεότρελα stunts και από ότι φαίνεται πολύ καλύτερα γραφικά. Τα preview μιλάνε για μεγαλύτερο και καλύτερο open world κόσμο, αλλά ας κρατάμε και μικρό καλάθι…

 

 

 

PlayerUnknown’s Battlegrounds – 7 Δεκεμβρίου

Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και η παροιμία, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε ξέρουμε αν το PUBG θα καταφέρει να έχει την αρχική του επιτυχία, καθώς φαίνεται ότι το Fortnite έχει καταφέρει να επικρατήσει στην άτυπη μονομαχία των Battle Royale τίτλων. Επίσης και τα υπόλοιπα FPS έχουν το αντίστοιχο mode οπότε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, ενώ θέλουμε να δούμε αν το port θα αποφύγει τα πολλά προβλήματα της Χbox One έκδοσης…

 

Earth Defense Force 5 – 11 Δεκεμβρίου

Το Earth Defense Force είναι μια σειρά που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιαπωνία, αλλά στις δυτικές αγορές δε συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Πρόκειται για third person shooter, όπου ερχόμαστε αντιμέτωποι με την εξωγήινη απειλή και τεράστια έντομα, αράχνες κτλ και για να δούμε αν αυτή τη φορά μαζέψει περισσότερο κόσμο ειδικά στο online.

 

 

Warhammer: Vermintide 2 – 18 Δεκεμβρίου

Με πολύ καλές κριτικές η έκδοση για PC το Warhammer: Vermintide 2 είναι ένα αξιόλογο βίαιο και σκοτεινό FPS με coop. Η έντονη και γρήγορη δράση του θα σας κρατήσει κολλημένους στις οθόνες σας.

 

 

 

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ

Mutant Year Zero: Road to Eden – 4 Δεκεμβρίου

 

 

Override: Mech City Brawl – 4 Δεκεμβρίου

 

 

Persona 3: Dancing in Moonlight – 4 Δεκεμβρίου

 

 

Persona 5: Dancing in Starlight – 4 Δεκεμβρίου

 

 

Persona Dancing: Endless Night Collection – 4 Δεκεμβρίου

Subnautica- 4 Δεκεμβρίου

 

 

Thronebreaker: The Witcher Tales – 4 Δεκεμβρίου

 

Monster Boy and the Cursed Kingdom – 4 Δεκεμβρίου

 

Arca’s Path VR – 4 Δεκεμβρίου

 

 

 

Jagged Alliance: Rage! – 6 Δεκεμβρίου

 

 

 

The Last Remnant Remastered – 6 Δεκεμβρίου

 

 

Desert Child – 11 Δεκεμβρίου

 

Gungrave VR  – 11 Δεκεμβρίου

 

 

S.O.N. – 11 Δεκεμβρίου

 

 

 

Borderlands 2 VR – 14 Δεκεμβρίου

 

 

 

Scraper VR (PSVR) – 18 Δεκεμβρίου

 

 

Soldam: Drop, Connect, Erase – 18 Δεκεμβρίου

 

 

Scintillatron 4096 – 18 Δεκεμβρίου