Την προηγούμενη εβδομάδα η Sony ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του αποκλειστικού Days Gone θα καθυστερήσει και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2019. Σύμφωνα με φήμες η απόφαση αυτή φαίνεται να οφείλεται καθαρά σε επιχειρηματικούς λόγους. Η Sony Bend πάντως δεν έχει χάσει ούτε ένα deadline, αντιθέτως είναι πολύ μπροστά σε σχέση με αυτά, επομένως αυτός δεν είναι ο λόγος για την καθυστέρηση, σύμφωνα όμως με πηγές στο twitter η Sony μάλλον θέλει να αποφύγει μια κυκλοφορία κοντά σε άλλο μεγάλο τίτλο.

Σύμφωνα με τον Dominik Bosnjak, editor του AndroidHealine, το Days Gone θα κυκλοφορήσει στις αρχές του οικονομικού έτους του 2019, δηλαδή γύρω στον Απρίλιο του ’19. Ο Bosnjak πάντως δε μπορεί να αποκαλύψει  τις πηγές του, αλλά απάντησε σε διάφορα σχόλια στο twitter. Ανάμεσα σε άλλα πιστεύει πως η καθυστέρηση δεν έχει να κάνει με την κυκλοφορία του Death Stranding, ίσως όμως να επηρεάζεται από το Red Dead Redemption 2, το οποίο φαίνεται να φοβούνται και άλλες εταιρείες και μάλλον θα έχει τις διακοπές δικές του.

Μέχρι να ακούσουμε πάντως κάτι επίσημο το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να ακούμε τις φήμες που κυκλοφορούν.