Η νοσταλγία πουλά και πουλάει καλά. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται έντονα το φαινόμενο να αναβιώνεται η gaming παιδική μας ηλικία μπροστά στα μάτια μας, από το NES και SNES Mini της Nintendo, μέχρι τα remakes και remasters κλασσικών τίτλων που ομόρφυναν τα νεότερα μας χρόνια, κολλημένοι μπροστά από μία CRT οθόνη. Εξαιρετικό παράδειγμα αποτελεί ο περασμένος Ιούνιος, όπου είχαμε μέσα στον ίδιο μήνα την κυκλοφορία του Tekken 7, του Wipeout Omega Collection και του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, τρία παιχνίδια – τρεις σειρές που καθόρισαν εν μέρει την επιτυχία του PS1. Και αν το Tekken 7 ήταν μια νέα συνέχεια στη σειρά, τα Wipeout Omega Collection και Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ήταν remastered παραγωγές που είχαν σκοπό να γίνουν ελκυστικές στο κοινό το οποίο τις ανέδειξε στα πρώτα τους χρόνια. Απόδειξη όλων των παραπάνω είναι η ανάδειξη του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy στο παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις για τον μήνα Ιούνιο στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου την στιγμή που κυκλοφόρησε…30 Ιουνίου, ενώ και στην Ισπανία σημείωσε 75.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, υπερδιπλάσιες σε σχέση με αυτές της πρώτης εβδομάδας του Horizon Zero Dawn και κατά πολύ περισσότερες από τα 45.000 κομμάτια του Final Fantasy XV! Ξαναδιαβάστε την πρώτη πρόταση του άρθρου και συνεχίζουμε.

Ένα από τα highlights της κυκλοφορίας του Crash Bandicoot N.Sane Trilogy είναι το εντυπωσιακό merchandise που ακολούθησε, κάτι που σπάνια συναντάμε πλέον στις περισσότερες gaming κυκλοφορίες. Με την υποστήριξη του Nerdom.gr είχαμε την ευκαιρία να τσεκάρουμε τα περισσότερα από αυτά, ενώ να σημειώσουμε πως όλα τα αντικείμενα προέρχονται από την Numskull, μία από τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο του επίσημου merchandise.

DSC_1176

Από μπρελόκ των 8.90€ έως και T-Shirts με ταβάνι τα 20€, το merchandise που προσφέρει το Nerdom.gr γύρω από τον Crash χαρακτηρίζεται οικονομικό και στα γνωστά πλαίσια που κυμαίνεται η συγκεκριμένη αγορά.

DSC_1183

Crash Bandicoot Aku Aku Witch Doctor

Σπάσε το κιβώτιο και απελευθέρωσε τον Aku Aku τον μάγο γιατρό. Είναι ο καλύτερος σου φίλος και θα σε συντροφέψει στις πιο δύσκολες περιπέτειες σου.

DSC_1182

Crash N’ Sanity Beach

H N.Sanity Beach ήταν η πρώτη πίστα του Crash Bandicoot. Οπότε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να την θυμάσαι από N.Sanity Beach T-shirt!

DSC_1181

Crash Bandicoot Cortex Laboratories

Τα «διαβολικά» μηχανήματα του Dr Neo Cortex είναι η έμπνευση για το Cortex Laboratories T-Shirt.

DSC_1185

Crash Bandicoot Aku Aku Snapback

Εάν θες να είσαι ασφαλής στις αποστολές σου, φόρα αυτό το μαύρο καπέλο με τον Aku Aku, γιατί το να φορέσεις την μάσκα του δυστυχώς δεν είναι δυνατό.

DSC_1184

Crash Bandicoot/TΝΤ/Nitro Crate Κούπες

Τέλειες κούπες στα σχήματα των χαρακτηριστικών crates του παιχνιδιού όπως TNT, Nitro και Crash, ίσως το πιο εντυπωσιακό merch από το σύνολο.

nerdom-crash

Crash Bandicoot Πορτοφόλι / Crash Bandicoot Aku Aku Κούπα

Αν είστε gamer τότε δύο πράγματα σας είναι απαραίτητα, καφές και χρήμα. Ο Crash φρόντισε να καλύψει και τις δυο αυτές ανάγκες, δυστυχώς το πορτοφόλι έρχεται άδειο…

nerdom-crash1

Wumpa Juice T-Shirt

Το Wumpa Juice T-Shirt έχει εξαντληθεί και τα τελευταία του κομμάτια θα μπορείτε να τα διεκδικήσετε στον διαγωνισμό μας που θα τρέξει σύντομα.

 


 

Το άρθρο είναι μια προσφορά σε συνεργασία με το Nerdom.gr, ενώ μείνετε συντονισμένοι καθώς έρχεται Giveaway με πολλά Crash Bandicoot δώρα!

Το Nerdom είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπνευσμένο από την pop κουλτούρα. Με όραμα να ικανοποιεί τις nerd διαθέσεις σου με τα πιο cool προϊόντα προσφέρει μοναδικά ρούχα, αξεσουάρ, προϊόντα για το σπίτι, collectibles και άλλα πολλά.