Γνωρίζαμε ότι το Control ήταν προγραμματισμένο να λάβει DLC λίγο μετά την κυκλοφορία του, αλλά από σήμερα γνωρίζουμε τι να περιμένουμε από το παιχνίδι τους προσεχείς μήνες.

Η Remedy Entertainment δημοσίευσε σήμερα ένα content roadmap για το Control, που περιλαμβάνει όλες τις προγραμματισμένες προσθήκες στο παιχνίδι μέχρι το 2020. Το Photo Mode θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο ενώ ένα νέο game mode με το όνομα «Expeditions» θα προστεθεί τον Δεκέμβριο δωρεάν.

Η Remedy περιγράφει το «Expeditions» ως ένα απαιτητικό end-game mode, όπου η Jesse πρέπει να βοηθήσει τον Security Chief Arish στην εξερεύνηση του μυστήριου Formation και το περιβάλλον του.

Στις αρχές του 2020 θα δούμε το πρώτο DLC που ονομάζεται «The Foundation» και θα επικεντρωθεί στην ιστορία του Oldest House, με την Jesse να ταξιδεύει κάτω από την βάση του Federal Bureau of Control. Το επίσημο blog του παιχνιδιού αναφέρει πως θα πρέπει να περιμένετε τα πράγματα να γίνουν περίεργα εκεί.

Το δεύτερο DLC είναι εκείνο που μας κίνησε πραγματικά την περιέργεια. Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το πάνω μισό των γραμμάτων «AWE» στην αφίσα του DLC, μπορούμε να δούμε τον Alan Wake να κρατά έναν φακό σε ένα ομιχλώδες τοπίο ενώ στο κάτω μέρος των γραμμάτων βλέπουμε την πρωταγωνίστρια μας. Όσοι έχουν παίξει ήδη το Control, ίσως να μην τους προκαλεί μεγάλη έκπληξη καθώς υπάρχουν easter eggs που μας οδηγούν στο Alan Wake. Το πόσο μακριά θα συνεχιστεί αυτό το crossover δεν το γνωρίζουμε αλλά περιμένουμε με ανυπομονησία το «AWE».