Ήθελα από καιρό να γράψω αυτό το editorial για το μέλλον του PSaddict.gr αλλά κρατούσα τις σκέψεις μου για να τις εκφράσω όταν τα σχέδια μας θα πλησιάζουν στην ολοκλήρωση τους. Το PSaddict αλλάζει… και αλλάζει επειδή μεγαλώνει. Με την δική σας βοήθεια και στήριξη το PSaddict.gr κατάφερε να «στριμωχτεί» και να κερδίσει μια θέση ανάμεσα στα δεκάδες gaming sites που υπάρχουν και επισκέπτεστε. Ήδη από τον προηγούμενο μήνα η σελίδα πλησίασε επικίνδυνα τα 100.000 views, κάτι που δεν το φανταζόμασταν ποτέ όταν ξεκινούσε όλο αυτό το πείραμα! Και επειδή η όρεξη από μέρους μας και η στήριξη από μέρους σας μας δίνει σιγουριά για το μέλλον, η συντακτική ομάδα αποφάσισε τα επόμενα της βήματα για τη σελίδα:

1. Μέσα Φεβρουαρίου ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε το PSaddict.gr 2.0, με πλήρως ανασχεδιασμένη σελίδα με λιτό και καθαρό σχεδιασμό, λειτουργική περιήγηση και με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο γύρω από τα χόμπι μας περί gaming και όχι μόνο.

2. Στο PSaddict.gr 2.0 θα ενσωματωθεί ένα πλήρες λειτουργικό forum στα πρότυπα μεγαλύτερων σελίδων, όπου έχουμε στόχο μια υγιής και πλήρης κοινότητα με πληθώρα θεμάτων και ανταλλαγή απόψεων.

3.Άμεσος στόχος μας είναι να κάνουμε φιλικότερο το PSaddict.gr με πιο άμεσες ενέργειες μεταξύ των συντακτών και αναγνωστών με αμεσότερα κείμενα και περισσότερα videos καθώς και πολλές ακόμα ενέργειες που έχουμε στα σκαριά.

Με τα λίγα παραπάνω λόγια ήθελα να σας προϊδεάσω για τα επόμενα βήματα της σελίδας ώστε οι απανταχού PSaddicts που μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν να γνωρίζουν πως μόνο καλύτερα και περισσότερα πράγματα πρέπει να περιμένουν!

Θα σας κρατάω ενήμερους για την πορεία των εξελίξεων μας μέχρι και το τελικό launch του πλήρως ανανεωμένου PSaddict.gr με επόμενα Captain’s Log άρθρα.

Στο μεσοδιάστημα, θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις απόψεις σας, τις προτάσεις σας και κάθε είδους παρατήρηση στα σχόλια εδώ είτε στον προσωπικό μου facebook λογαριασμό.

Επίσης θα ήθελα να απευθύνω ανοιχτό κάλεσμα σε όποιο παιδί θέλει να βοηθήσει την ομάδας μας είτε με τη συγγραφή (νέα,άρθρα,reviews) είτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, να μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας είτε στη σελίδα μας στο facebook, είτε στο προσωπικό μου facebook με pm είτε με email στο admin@psaddict.gr

CAPTAIN’S OUT!