Χαιρετώ όλους του PSaddicts σε ένα ακόμα Captain’s Log, το ενημερωτικό μου editorial για την πορεία του PSaddict.gr ver.2.0, όπως σας είχα ενημερώσει στο πρώτο Captain’s Log. Μιας και η πορεία ανάπτυξης του νέου site πάει εξαιρετικά και πολύ σύντομα θα είμαστε στον αέρα, χρειαζόμαστε για ακόμη μια φορά το σημαντικότατο feedback των αναγνωστών μας. Γιαυτό λοιπόν θα παρακαλούσα όποιος ενδιαφέρεται να απαντήσει στο παρακάτω poll. Έχει γίνει παρόμοια κίνηση στο παρελθόν και όλες οι προτάσεις των αναγνωστών αξιολογήθηκαν και πραγματοποιήθηκαν ή πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο νέο site.

Ο προβληματισμός μας έγκειται στο γεγονός πως επιθυμούμε να εμπλουτίσουμε την ύλη του site και να προσθέσουμε περιεχόμενο, προσφέροντας έτσι πιο μεγάλη γκάμα νέων και άρθρων. Το θέμα είναι με τι πρώτα να ξεκινήσουμε, καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί τομείς. Με απλά λόγια:

(μπορείτε να επιλέξετε πολλαπλές απαντήσεις καθώς και να αφήσετε τη δική σας άποψη στο κουτάκι «Other«)

Στο δεύτερο μέρος αυτού του Captain’s Log (και αφού ελπίζω απαντήσατε στο παραπάνω poll), έχω να σας πω πως ετοιμάζουμε πολλά hype giveaways! Θα ξεκινήσουμε από αυτή την εβδομάδα με διαγωνισμούς σε όλα μας τα social media ώστε να ανεβάσουμε το ενδιαφέρον του κοινού και θα καταλήξουμε με το launch του νέου site και φυσικά με διαγωνισμό εντός του site για την ανανεωμένη του λειτουργία! Όλοι οι διαγωνισμοί θα έχουν αξιόλογα games για δώρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι για να λάβετε μέρος και γιατί όχι να κερδίσετε!

Μέχρι το επόμενο Captain’s Log…

CAPTAIN’S OUT!