Χαιρετώ όλους τους PSaddicts που διαβάζουν αυτό το κείμενο! Είμαι πολύ χαρούμενος που το site μας περνάει ακόμα ένα ορόσημο, αυτό των δύο χρόνων λειτουργίας! Μιλώντας σε «ιντερνετικό χρόνο», τα 2 χρόνια είναι πολύ λίγο και το PSaddict.gr στην ουσία του τώρα άρχισε να πατά σε γερές βάσεις, ατενίζοντας το μέλλον. Ο προσωπικός χρόνος και κόπος όλης της ομάδας είναι μεγάλος και καθημερινός προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανό το site, να ενημερώνεται καθημερινά και να ενημερώνει το κοινό του και για αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά ως Ζήσης Παρασκευαΐδης και ως admin όλα τα παιδιά της συντακτικής ομάδας που είναι στο πλευρό του site καθημερινά, αλλά και όλους όσους ήρθαν, είδαν και απήλθαν και άφησαν από κάτι στο PSaddict.

Θέλω να πιστεύω πως σε αυτά τα 2 χρόνια κάτι καταφέραμε να κάνουμε στον χώρο των ελληνικών gaming sites και μακάρι, να μας αγαπήσατε λίγο παραπάνω και να μας προτιμάτε πλέον καθημερινά. Βελτιωνόμαστε μήνα με τον μήνα, σχεδιάσαμε εκ βάθρων νέο site (μικρές βελτιώσεις μείνανε πριν βγούμε από  τη beta) και κοιτάμε συνεχώς μπροστά με σκοπό να προσφέρουμε καλύτερη και χρησιμότερη ύλη στους αναγνώστες. Προσπαθούμε καθημερινά να μεγαλώσουμε τον κόσμο μας και να προσφέρουμε περισσότερα σε αυτόν, είτε μέσα από διαγωνισμούς, είτε μέσα από reviews και παρουσιάσεις όλων των τελευταίων games και περιφερειακών γύρω από το PlayStation. Όσοι τυχόν επιθυμούν να συνεισφέρουν ως συντάκτες στην ομάδα μας είναι φυσικά ευπρόσδεκτοι και μπορούν να με βρουν πολύ εύκολα στο facebook προφίλ μου.

Ο τρίτος χρόνος ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερος και για το PSaddict και να γνωρίσει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη και αναγνώριση το site, ώστε να ανταμείβεται ο καθημερινός μας κόπος και να μας δει να βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς, από τα κείμενα μας, έως τα videos και το forum. Έχουμε ήδη πολλές ιδέες που θα θέλαμε να υλοποιήσουμε και μακάρι να τις δούμε να υλοποιούνται. Μείνετε μαζί μας και σας υποσχόμαστε πως τα καλύτερα έρχονται.

Φυσικά και θα έχουμε και επετειακό διαγωνισμό μέσα στη μέρα, μείνετε συντονισμένοι.. Έως τότε, ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι ότι ανεβάζουμε.

PSaddicts social media:
Facebook Youtube Twitter Instagram