Τη περασμένη εβδομάδα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση του τελευταίου DLC του Call of Duty Black Ops III. Με την ονομασία Zombie Chronicles θα περιέχει remastered εκδόσεις από παλιούς χάρτες του Zombie mode από τα all of Duty: World at War, Call of Duty: Black Ops και Call of Duty: Black Ops II. Σήμερα έχουμε κάποιες νέες πληροφορίες από τη μεριά της Activision.

Η τιμή του θα είναι στα 30Ε, διπλάσια από τη κανονική τιμή ενός map pack, αλλά το περιεχόμενο είναι διπλάσιο, ενώ το Zombie Chronicles δεν θα περιλαμβάνεται στο Season Pass του Call of Duty Black Ops III. Επίσης θα υπάρχουν κάποια bonus για όποιον αγοράσει το DLC και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω.

20 Vials of Liquid Divinium
2 All-New Whimsical GobbleGums
Exclusive Zombies Pack-A-Punch Weapon Camo
Black Ops III Zombies Chronicles Dynamic System Theme for PlayStation 4 (exclusive pre-order incentive), featuring artwork by renowned artist

Από σήμερα θα υπάρχει και ένα campaign με την ονομασία 8 Days of the Undead. Σε αυτό το event οι παίκτες θα μπορούν να έχουν διπλάσιο XP, να συμμετέχουν σε νέα community challenges, να λάβουν Zombies themed calling cards, weapon camos, GobbleGums και ένα PS4 theme.

Να θυμίσουμε ότι το Call of Duty: Black Ops 3 Zombies Chronicles θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου, πρώτα για PS4.

Black-Ops-III-Zombie-Chronicles_Key-Art-768x1117