Με αφορμή τη πρόσφατη κυκλοφορία του εκθαμβωτικού Uncharted 4: A Thief’s End, το PSaddict επιχειρεί να ξεχωρίσει με ένα top ten τα παιχνίδια με τα καλύτερα γραφικά στο PlayStation 4. Σίγουρα υπήρχαν και άλλες επιλογές και μπορείτε στα σχόλια παρακάτω να προσθέσετε τις δικές σας. Ελπίζουμε και σε ακόμα θεαματικότερα παιχνίδια, καθώς και οι προγραμματιστές προσαρμόζονται όλο και καλύτερα στο δυνατό hardware του PlayStation 4. Δείτε παρακάτω τα παιχνίδια που μας προσφέφεραν το καλύτερο οφθαλμόλουτρο μέχρι στιγμής!

 

[divider]10. Batman: Arkham Knight[/divider]

batman_arkham_asylum_2-207221

Εντυπωσιακά γραφικά έχει το τελευταίο δημιούργημα της Rocksteady και επίλογος της επικής τριλογίας Arkham. Αν και υπάρχουν μερικά frame rate drops η Gotham City δείχνει πανέμορφη, ειδικά αν αναλογιστούμε την open world μορφή του παιχνιδιού.

 

 

[divider]9. Bloodborne[/divider]

bloodborne-main

Τα λεπτομερή σκοτεινά περιβάλλοντα δημιουργούν την απαραίτητη ατμόσφαιρα σε ένα από τα καλύτερα exclusives  που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Ναι είναι δύσκολο το γνωρίζουμε όλοι…

 

 

[divider]8. Star Wars: Battlefront[/divider]

star-wars-battlefront-listing-thumb-01-ps4-us-06apr15

Μπορεί το Star Wars Battlefront να μας άφησε παραπονεμένους με την έλλειψη campaign, αλλά τα γραφικά της Frostbite είναι αν μη τι άλλο εκπληκτικά. Βοήθησε το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με μικρής κλίμακας multiplayer πίστες και όχι απαιτητικό open world περιβάλλον.

 

 

[divider]7. inFamous: Second Son[/divider]

infamous second son

Όταν κυκλοφόρησε το inFamous Second Son το Μάρτιο του 2014 ήταν πραγματικά μια επίδειξη των δυνατοτήτων του PlayStation 4, ειδικά στον τομέα των γραφικών με τα εξαιρετικά εφέ φωτισμού και γενικότερα το πανέμορφο open world περιβάλλον.

 

 

[divider]6. Killzone: Shadow Fall[/divider]

Killzone-shadow-fall-ps4-wallpaper-in-hd

Μπορεί το campaign του Killzone να μην μας ενθουσίασε όσο έπρεπε, αλλά για τα γραφικά του δε μπορεί να πει κανείς τίποτα. Ο launch τίτλος του PlayStation 4 μας άφησε κυριολεκτικά άφωνους με το εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η Guerilla Games με το πολυαναμενόμενο Horizon Zero Dawn.

 

 

[divider]5. Driveclub[/divider]

driveclub-wallpaper

Το προβληματικό launch του Driveclub το αδίκησε κατάφορα. Η συνέχεια το μεταμόρφωσε σε ένα εξαιρετικό arcade racer, χάρη στη δουλειά της αδικοχαμένης Evolution Studios (γιατί ρε Sony). Φυσικά οπτικά πρόκειται για το καλύτερο παιχνίδι της κατηγορίας με μεγάλη απόσταση.

 

 

[divider]4. The Witcher 3: Wild Hunt[/divider]

the-witcher-3_qr7s

To παιχνίδι της χρονιάς του 2015 έχει όλο το πακέτο. Ατελείωτες ώρες, τεράστια περιβάλλοντα και από τα καλύτερα γραφικά που έχουμε δει στη κονσόλα μας. Για open world τίτλο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε γραφικά.

 

 

[divider]3. Ratchet & Clank[/divider]

Ratchet & Clank ps4

Τι remake ήταν αυτό! Πανέμορφο με ποικιλία στα περιβάλλοντα η Insomniac Games δημιούργησε ένα παιχνίδι που συγκρίνεται οπτικά με ταινία της Pixar.

 

 

[divider]2. The Order: 1886[/divider]

the-order1

Μπορεί το The Order:1886 να μην είχε την επιτυχία που ήλπιζε η Sony και να κατακρίθηκε για τη μικρή διάρκεια και το gameplay του, αλλά όσον αφορά τα γραφικά είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Είτε cutscenes είτε έπαιζες ήταν το ένα και το αυτό με τη Ready at Dawn να παραδίδει μαθήματα σε αυτόν τον τομέα.

 

 

[divider]1. Uncharted 4: A Thief’s End[/divider]

uncharted-4-logo

Το πιο πρόσφατο και καλύτερο παιχνίδι του PlayStation 4, τουλάχιστον όσον αφορά τα γραφικά, αποτελεί το Uncharted. Η Naughty Dog έκανε τα μαγικά της ξανά και μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει! Μπορεί άραγε κάποιος τίτλος αυτής της γενιάς να το ξεπεράσει οπτικά; Δύσκολο, αν και η Naughty Dog είναι μία από τις λίγες υποψήφιες για να ξεπεράσει τον εαυτό της…

 

Ποιο PS4 παιχνίδι έχει τα καλύτερα γραφικά; (mid-2016)