Σύμφωνα με μια φήμη ο επόμενος τίτλος της Bethesda ίσως να είναι πιο κοντά από ότι νομίζαμε. Ένα μέλος του forum ResetERA, με nickname Potterson, έγραψε πως θα δούμε πληροφορίες για το Starfield στην Ε3 που έρχεται και πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει φέτος το φθινόπωρο. Ένας από τους admins του forum μάλιστα σχολίασε πως παρόλο που δε μπορεί να επιβεβαιώσει αν η πληροφορία ισχύει, ο Potterson βρίσκεται σε θέση να γνωρίζει τέτοιες πληροφορίες. Ο Potterson δήλωσε επίσης πως έτυχε να ξέρει την πληροφορία και αποφάσισε να τη μοιραστεί, πράγμα που σημαίνει είτε πως δε θέλει να αποκαλύψει τις πηγές του, είτε πως αυτές μπορεί να μην είναι έγκυρες.

Το όνομα Starfield πάντως ακούγεται αρκετά τελευταία αν και η ίδια η Bethesda δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημα. Οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε για αυτό βασίζεται σε trademarks που έχει πάρει η εταιρεία. Οι φήμες για το παιχνίδι ξεκίνησαν πέρσι, όταν μια άλλη πηγή δήλωσε πως το παιχνίδι θα ανακοινωθεί στην Ε3 του 2017 και θα διαδραματίζεται στον κόσμο του Fallout, ενώ θα περιέχει ταξίδια στο διάστημα και random generated κόσμους.

Η Bethesda έχει υιοθετήσει πάντως μια συνήθεια να ανακοινώνει τα παιχνίδια της λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία τους και ίσως για αυτό η ανακοίνωση να μην έγινε το 2017. Όπως και να έχει είμαστε πάντα επιφυλακτικοί για τις φήμες, καθώς πολλές από αυτές έχουν βγει λανθασμένες.