Ξεκινώντας την ανασκόπηση της χρονιάς, το PSaddict ξεχωρίζει τα καλύτερα παιχνίδια ανά κατηγορία και σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε εσείς για τους καλύτερους τίτλους τους 2017. Από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες παιχνιδιών αναμφίβολα είναι τα αθλητικά και το 2017 είχαμε τις καθιερωμένες ετήσιες κυκλοφορίες συν μερικούς ακόμα arcade κυρίως τίτλους. Δε θα αναφερθούμε σε αθλήματα που έχουν ελάχιστοι απήχηση στη χώρα μας, αν και φυσικά υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι όπως τα Madden NFL 18, MLB The Show 17 και NHL 18.

 

FIFA 18

Ξεκινώντας με τον βασιλιά των σπορ το 2017 είχαμε άλλους δύο εξαιρετικούς ποδοσφαιρικούς τίτλους, όπως έχουμε συνηθίσει σε αυτή τη γενιά. Το FIFA 18 βελτιώνει τη πετυχημένη συνταγή με καταπληκτικά γραφικά χάρη τη Frostbite και εξαιρετικό gameplay. Σίγουρα οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι το έχουν ήδη αποκτήσει και έχουν ξοδέψει αρκετές ώρες.

 

Pro Evolution Soccer 2018

Μπορεί σε πωλήσεις να βρίσκεται μίλια μακριά από τον ανταγωνιστή, αλλά η αλήθεια είναι ότι η διαφορά δε δικαιολογείται. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιρικό εξομοιωτή με πολύ καλό gameplay και η PES Productions κάθε χρόνο βελτιώνει και αρκετούς τομείς του παιχνιδιού.

 

NBA 2K18

Ο απόλυτος μπασκετικός εξομοιωτής επέστρεψε βελτιωμένος σε αρκετά σημεία, αλλά και το διαφημισμένο The Neighborhood να έχει αρκετά προβλήματα. Φυσικά όποιος θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ είναι η νούμερο 1 επιλογή.

 

NBA Playgrounds

Για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με το NBA Jam η απουσία ενός arcade basketball τίτλου στη τρέχουσα γενιά ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή. Ευτυχώς η Saber Interactive κυκλοφόρησε το NBA Playgrounds που εκτός από αξιόλογο έχει συνεχόμενη υποστήριξη με περιεχόμενο και βελτιώσεις. Η καλή του πορεία υποπτευόμαστε ότι θα έχει και συνέχεια στο μέλλον.

 

Everybody’s Golf

To Everybody’s Golf είναι μια σειρά που είχε χρόνια να κάνει την εμφάνιση της και στο ντεμπούτο της στο PS4 σίγουρα δεν απογοητεύει. Πρόκειται για έναν καλό τίτλο golf που αν και έχει τα θεματάκια του είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος του αθλήματος στη κονσόλα.

 

Windjammers

Άριστη μεταφορά του arcade τίτλου των 90s με απλό και συνάμα εθιστικό gameplay. Προσομοιάζει το Pong και φυσικά δε μιλάμε για πραγματικό άθλημα, αλλά ταιριάζει στη κατηγορία. Στα θετικά το cross buy με το PS Vita και το multiplayer.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PS4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2017

Ψηφίστε το αγαπημένο σας αθλητικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το PS4 μέσα στο 2017! Έχετε μόνο μία ψήφο και μπορείτε να επιλέξετε από τις προτεινόμενες επιλογές ή να πείτε την δική σας πρόταση στην επιλογή «other» . Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 15 Δεκεμβρίου 2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδικό αφιέρωμα με τα καλύτερα παιχνίδια του 2017, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του PSaddict.gr!

Ψηφίστε τον καλύτερο αθλητικό τίτλο του 2017