Για άλλη μια χρονιά το PSaddict με μια σειρά αφιερωμάτων θα ξεχωρίσει τα καλύτερα παιχνίδια ανά κατηγορία, δίνοντας σας παράλληλα τη δυνατότητα να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας. Ξεκινάμε με μια από τις πιο αγαπημένες κατηγορίες στη χώρα και μιλάμε για τα αθλητικά, όπου και φέτος είχαμε τις καθιερωμένες ετήσιες κυκλοφορίες. Τα μεγαθήρια της κατηγορίας έχουν να επιδείξουν όπως πάντα δυνατές κυκλοφορίες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μεγάλη εξέλιξη πλέον. Φαίνεται ότι τα περιθώρια για βελτίωση στη τρέχουσα γενιά είναι μικρά και έχουμε φτάσει το ταβάνι της απόδοσης. Μελανό σημείο στη κατηγορία θα λέγαμε ήταν οι δύο πολύ μέτριοι τίτλοι tennis που κυκλοφόρησαν και άφησαν έτσι και φέτος το κενό σε αξιόλογο τίτλο του αθλήματος. Δε θα αναφερθούμε σε αθλήματα που έχουν ελάχιστοι απήχηση στη χώρα μας, αν και φυσικά υπάρχουν αξιόλογοι τίτλοι όπως τα Madden NFL 19, MLB The Show 18 και NHL 19.

 

 

FIFA 19

Το FIFA 19 χαρακτηρίστηκε στο review μας ως ο ο καλύτερος ποδοσφαιρικός εξομοιωτής μέχρι σήμερα και έπιασε το μέγιστο της απόδοσης για την τρέχουσα γενιά. Βελτιωμένο ειδικά στο gameplay, ενώ και όλοι οι υπόλοιποι τομείς παραμένουν στα υψηλά επίπεδα ποιότητας που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Σημαντική και η προσθήκη του Champions League και του Europa League.

 

 

 

NBA2K19

20 χρόνια συμπλήρωσε φέτος ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος μπασκετικός εξομοιωτής και το γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μη παρουσιάζει τη μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια, ωστόσο έχει να επιδείξει βελτιωμένο και πιο ρεαλιστικό gameplay και βελτιώσεις σε αρκετά από τα περσινά κακώς κείμενα. Χωρίς αντίπαλο και φέτος το NBA 2K19 όσον αφορά τους μπασκετικούς εξομοιωτές

 

 

PRO EVOLUTION SOCCER 2019

Το PES 2019 είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιρικός εξομοιωτής χωρίς αμφιβολία, αλλά δε παρουσιάζει μεγάλες διαφορές σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά. Ελαφρώς βελτιωμένο gameplay, λίγες καινοτομίες και προσθήκες και η απώλεια των δικαιωμάτων του Champions League και το συμπέρασμα είναι ότι και εδώ, όπως και στους υπόλοιπους αθλητικούς τίτλους, ότι έχουμε πιάσει ταβάνι για την τρέχουσα γενιά.

 

 

 NBA 2K PLAYGROUNDS 2

Το δεύτερο μέρος του NBA Playgrounds πέρασε από πολλά στάδια μέχρι να κυκλοφορήσει σε συνεργασία με την 2K. Αυτό έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του, ωστόσο το συμπέρασμα είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα αξιόλογο sequel που βελτιώνει αρκετά από τα κακώς κείμενα του προηγούμενου, ενώ φυσικά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ελπίζουμε η συνεργασία Saber- 2K να φέρει ακόμα καλύτερους τίτλους της σειράς στο μέλλον, αλλά μέχρι τότε το NBA 2K Playgrounds 2 είναι ο πιο αξιόλογος εκπρόσωπος του είδους των arcade basketball στη τρέχουσα γενιά.

 

 

WWE 2K19

Το WWE 2K19 έκανε πολλά βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και παρουσιάζεται βελτιωμένο σε κάθε τομέα. Με ένα gameplay υψηλού επιπέδου καταφέρνει να διώξει από πάνω του πολλά από τα κακώς κείμενα του προκατόχου του και αποτελεί πιθανότατα την καλύτερη προσθήκη στο franchise της 2K και σίγουρα ο ερχομός της επόμενης γενιάς θα δώσει το περιθώριο για αρκετές ακόμα βελτιώσεις.

 

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PS4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2018

Ψηφίστε το αγαπημένο σας αθλητικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το PS4 μέσα στο 2018! Έχετε μόνο μία ψήφο και μπορείτε να επιλέξετε από τις προτεινόμενες επιλογές. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 15 Δεκεμβρίου 2018 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδικό αφιέρωμα με τα καλύτερα παιχνίδια του 2018, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του PSaddict.gr!

Best PS4 Sports game 2018

Voting is over