Η χρονιά γενικά δεν ήταν και ότι καλύτερο στην κατηγορία action/shooters παιχνιδιών. Λίγες οι επιλογές, φτωχές εκτελέσεις οι περισσότερες και κατάφεραν λίγες να ξεχωρίσουν μέσα στη χρονιά. Δείτε τις προτάσεις μας, ενώ ψηφίστε τα δικά σας στο τέλος του άρθρου.

Battlefield V

Το Battlefield V, ενώ διαθέτει τον πυρήνα που αγαπήσαμε στα Battlefield και σίγουρα θα σας χαρίσει πολλές και καλές ώρες, εντούτοις πέφτει χαμηλά λόγω του μικρού περιεχομένου, της φτωχότερης εκτέλεσης και φυσικά των καλύτερων και πιο ολοκληρωμένων προτάσεων εκεί έξω. Το Battlefield V προτείνεται για τους hardcore fans της σειράς, για όλους τους υπόλοιπους συνιστώ σε μια πτώση τιμής ή υπομονή μέχρι να προστεθεί νέο περιεχόμενο και ίσως τον Μάρτιο να μιλάμε για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.. Ίσως τον Μάρτιο να μιλάμε για ένα άλλο παιχνίδι.

Call of Duty Black Ops 4

Το Black Ops 4 είναι ένα πλήρες online παιχνίδι, προσαρμοσμένο στη σημερινή εποχή. Όσο και αν με πονάει η έλλειψη campaign, το multiplayer του παραμένει κλασσική απόλαυση (όταν δουλεύει), τα Zombies συνεχίζουν να αποτελούν ξεχωριστή και αναπόσπαστη εμπειρία ειδικά για coop, ενώ το Blackout είναι πλήρες και εύκολα η πιο ολοκληρωμένη battle royale εμπειρία εκεί έξω. Για τους φανς της σειράς πρόκειται για μια επιβεβλημένη αγορά που θα σας χαρίσει άπειρες ώρες μέχρι το επόμενο.

Strange Brigade

Το Strange Brigade είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί παρέα. Το να έρθετε σε επαφή μόνο σας με τις ορδές τεράτων είναι εφικτό, αλλά σύντομα θα καταντήσει ανιαρό και αρκετά μονολιθικό ως πλάνο προσέγγισής σας για τον τίτλο. Αν και το παιχνίδι δεν αποτελεί κάτι το επαναστατικό για τα δεδομένα της gaming αυλαίας του 2018, σίγουρα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και για τους σκληροπυρηνικούς του είδους να αποτελεί μια καλή μελλοντική επένδυση –έχοντας σκοπό να ξεφύγετε λίγο από την υπάρχοντα φόρμουλα.

Far Cry 5

Tο Far Cry 5 είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι. Δεν θα λέγαμε ότι κάνει σε όλους τους τομείς ένα βήμα παραπέρα αλλά είναι εδώ για να σας κρατήσει αρκετές ώρες, εξερευνώντας όλα αυτά που έχει να σας προσφέρει. Η Ubisoft, δείχνει ότι το προσπαθεί αρκετά, μας συστήνει νέα πρόσωπα και νέα στοιχεία συνεχώς και προσπαθεί σίγουρα με τον τρόπο της να φέρει κι άλλο κόσμο στον εικονικό αυτό του Far Cry ώστε να γίνουν fan. Ένα είναι το μόνο σίγουρο…. η Hope Country σας περιμένει! “Όλα μπορούν να συμβούν. Όλα θα συμβούν.”

PlayerUnknown’s Battlegrounds PUBG

Το PUBG, μετά από ένα χρόνο αποκλειστικότητας στο Xbox One, κυκλοφόρησε φέτος στις 7 Δεκεμβρίου για το PS4, και παραμένει μία από τις καλύτερες και δημοφιλέστερες κυκλοφορίες του είδους εκεί έξω. Παρά τα προβλήματα σταθερότητας και επιδόσεων στο PS4 (και παντού αλλού), καταφέρνει να χαρίσει μερικές από τις καλύτερες Battle Royale εμπειρίες, παρά τον ανταγωνισμό από το Blackout και Fortnite.

 [easypoll id=»6″]