Το 2017 είδαμε αρκετά αξιόλογα action adventure παιχνίδια άλλα από αυτά φάνηκαν περισσότερο, ενώ κάποια αν και καλά δεν είδα όση δημοσιότητα τους άξιζε. Τίτλοι όπως το Horizon Zero Dawn πήγαν πολύ καλά και μπαίνουν στη λίστα με τα console sellers, ενώ κάποιοι Ιαπωνικοί τίτλοι όπως τo Gravity Rush 2 δεν είδαν στη Δύση την αναγνώριση που τους άξιζε. Να σημειωθεί πως τίτλοι όπως Nioh και The Evil Within 2 τείνουν περισσότερο προς RPG και Horror αντίστοιχα, επομένως θα τα βρείτε στις αντίστοιχες λίστες, ενώ δε θα συμπεριληφθούν και τα remasters. Παρακάτω μπορείτε να δείτε λοιπόν κάποιους από τους τίτλους που είδαμε μέσα στο χρόνο που πέρασε, καθώς και να ψηφίσετε τον αγαπημένο σας.

Horizon Zero Dawn

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που πέρασαν από το PS4 το 2017. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά για το Horizon, αφού έχει αποδείξει πως αξίζει μια θέση σε αυτή τη λίστα. Τα γραφικά του απέδειξαν για τι είναι ικανή η κονσόλα και το story του μας έκανε να θέλουμε ένα sequel. Η Aloy κατάφερε να γίνει ένα νέο Playstation Icon, ενώ το battle system ήταν απολαυστικότατο. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε και το review μας για το παιχνίδι εδώ.

NieR: Automata

Οι Ιάπωνες φίλοι μας, κυκλοφόρησαν φέτος άλλον έναν υπέροχο Action RPG τίτλο που ακούει στο όνομα NieR: Automata. To NieR προσφέρει μια καινοτομία που λείπει από τα σημερινά παιχνίδια και τόλμησε να έχει δικό του στυλ και να παρουσιάσει με μοναδικό τρόπο διάφορα κοινωνικά θέματα. Οι πωλήσεις του πήγαν πολύ καλά, γεγονός που μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε σε ένα sequel. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Uncharted: The Lost Legacy

Το παιχνίδι που ξεκίνησε ως DLC για το Uncharted 4: A Thief’s End, αλλά η Naughty Dog κατάλαβε πως δεν μπορεί να βγάλει κάτι τόσο μικρό. Το Lost Legacy είναι σε διάρκεια λίγο μικρότερο από τους βασικούς τίτλους της σειράς, αλλά καταφέρνει να δώσει τα ίδια συναισθήματα με τους προκατόχους του. Η σειρά παίρνει νέα πνοή με το δίδυμο Chloe και Nadine και έχουμε μια ολοκληρωμένη Uncharted εμπειρία σε μειωμένη τιμή. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Yakuza 0

Η σειρά Yakuza επέστρεψε στο PS4 με ένα prequel. Το Yakuza 0 μας δείχνει το παρελθόν του Kiryu, ενώ μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα και τον απίστευτο Majima. Αν και ο τεχνικός τομέας είναι ξεπερασμένο, το story και η διάρκεια μας δίνουν μια πολύ καλή εμπειρία. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Shadow Of War

Φέτος είδαμε sequel και στο Shadow of Mordor. To Shadow of War έφερε ένα απλό και εθιστικό σύστημα μάχης, το οποίο όμως μπορεί κάποιοι να βαρεθούν. Τραβά τους παίκτες να ασχοληθούν μαζί του και έχει βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς σε σχέση με τον προκάτοχο του. Κάνει πολλά πράγματα καλά χωρίς όμως να εξέχει σε κάτι, υποφέρει όμως από τη μάστιγα της εποχής που ακούει στο όνομα loot box. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Gravity Rush 2

Το Gravity Rush 2 ξεπέρασε τον περιορισμό του πρώτου παιχνιδιού και δεν έμεινε στο PS Vita. Μας δίνει ένα όμορφο story που καλύπτει οτιδήποτε κενά και απορίες μπορεί να δημιούργησε ο προκάτοχος του. Τα προβλήματα που είχε το πρώτο παιχνίδι με την κάμερα παρέμειναν στη σειρά, ενώ μέσα στην ποικιλία υλικού μας δίνει και κάποια side quests που δεν είναι για όλα τα γούστα. Πέρα από αυτά είναι ένα πολύ ολοκληρωμένο παιχνίδι που αξίζει, αν και δυστυχώς δεν είδε στη Δύση την αναγνώριση που του άξιζε. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Assassin’s Creed Origins

Μετά από ένα διάλειμμα η σειρά Assassin’s Creed επέστρεψε με έναν φρέσκο τίτλο. Το Origins μας πάει πιο πίσω από οποιοδήποτε παιχνίδι της σειράς, αλλά δίνει μια νέα, πιο ενήλικη πνοή. Νέο τακτικό battle system και RPG στοιχεία, μπορούν να τραβήξουν ακόμα και αυτούς που είχαν χάσει το ενδιαφέρον για τη σειρά. Δε λείπουν κάποια προβληματάκια ωστόσο μπορούν εύκολα να αγνοηθούν σε σχέση με την εμπειρία που προσφέρει το παιχνίδι. Ελπίζουμε η σειρά να συνεχίσει έτσι και να μην δούμε πάλι κάποια «κοιλιά» όπως στο παρελθόν. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PS4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2017

Ψηφίστε το αγαπημένο σας Action-Adventure παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το PS4 μέσα στο 2017! Έχετε μόνο μία ψήφο και μπορείτε να επιλέξετε από τις προτεινόμενες επιλογές ή να πείτε την δική σας πρόταση στην επιλογή «other» . Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 15 Δεκεμβρίου 2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδικό αφιέρωμα με τα καλύτερα παιχνίδια του 2017, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του PSaddict.gr!

Ψηφίστε το καλύτερο Action/Adventure παιχνίδι του 2017