Σίγουρα το 2017 δεν είδαμε τόσα πολλά FPS όπως άλλες χρονιές, με το είδος όμως να κυριαρχεί στο PSVR όπου κυριολεκτικά ανθεί. Παρόλα αυτά, μερικά FPS ξεχώρισαν και διεκδικούν επάξια ακόμα και τον τίτλο του Game of the Year 2017. Παρακάτω θα δείτε μερικούς από τους καλύτερους FPS τίτλους που παίξαμε μέσα στο 2017 στο PS4, ενώ στο τέλος μπορείτε να ψηφίσετε το δικό σας καλύτερο FPS παιχνίδι. Πάμε λοιπόν:

Destiny 2

Το Destiny 2 πατάει πάνω στον πρόγονο του και βελτιώνεται σε όλους τους τομείς προσφέροντας μία κορυφαία online εμπειρία με πλούσιο περιεχόμενο και σε σύμπαν που συνεχώς εμπλουτίζεται από την Bungie. Με εμφανέστατη βελτίωση στην παρουσίαση του lore, το Destiny 2 είναι ένα από τα πιο απολαυστικά shooters γενιάς και μένει να φανεί αν η Bungie μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου στο endgame και στα expansions που θα ακολουθήσουν.

Wolfenstein 2: The New Colossus

Το Wolfenstein 2 ήρθε για να μας αποδείξει πως τα single player FPS είναι εδώ και μπορούν να κυριαρχήσουν στον σύγχρονο gaming περιβάλλον. Το Wolfenstein 2 προσφέρει μια over the top ιστορία, χωρίς να μασάει τα λόγια του, με ακατάπαυστη δράση και καλογραμμένους χαρακτήρες, αποτελώντας το τέλειο sequel και θέτοντας ισχυρή υποψηφιότητα για τον τίτλο της χρονιάς!

Call of Duty: World War 2

Το CoD WW2 είναι το πιο αξιόλογο και ολοκληρωμένο πακέτο Call of Duty των τελευταίων χρόνων. Επιστροφή στις ρίζες της σειράς και στο gameplay που όλοι αγαπήσαμε, το Call of Duty World War 2 παραμένει στα γνωστά υψηλά στάνταρ της σειράς, χωρίς να πρωτοπορεί. Φυσικά η στροφή στο παρελθόν και σε boots to ground gameplay είναι από μόνη της λόγος για να επιστρέψει κανείς στη σειρά και πιστέψτε με, το αξίζει. Με ένα προσεγμένο campaign που θα ευχαριστηθείτε, ένα multiplayer που θα σας θυμίσει τα παλιά «αγνά» CoDs και το Nazi Zombies Mode για κερασάκι, το CoD WW2 προσφέρει εκατοντάδες ώρες διασκέδασης σε ένα πακέτο που έχει να προσφέρει κάτι σε όλους και πιθανότατα θα ασχολείστε μαζί του … μέχρι το επόμενο.

 

Prey

Το Prey είναι ένας εξαιρετικός τίτλος που πέφτει ελάχιστα κοντά από το να χαρακτηριστεί κλασσικός, στα πρότυπα του Bioshock και System Shock 2. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που έκαναν διάσημα τα προαναφερθέντα παιχνίδια, φτιάχνοντας παράλληλα τον δικό του ιδιαίτερο κόσμο με το ξεχωριστό artstyle του, την φοβερή μουσική του και την δυνατή sci-fi ατμόσφαιρα του. Επενδύοντας στην εξερεύνηση παρά στις μάχες, το Prey θα σας χαρίσει ξεχωριστές ώρες gaming με πολλαπλές επιλογές στο πως θα φτάσετε στο ending. Προτιμήστε το άφοβα, αν και με λύπη διαπιστώνω πως μήνες μετά την κυκλοφορία του, δεν έτυχε της αναγνώρισης που του αξίζει.

SUPERHOT

Το SUPERHOT είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ξεφεύγει αρκετά από τα παραδοσιακά πρότυπα των FPS και βασίζεται περισσότερο στο puzzle στοιχείο. Διαρκεί λίγο, αλλά είναι μια εμπειρία που αξίζει να παίξετε, ειδικά σε μια πτώση τιμής. Το καλύτερο είναι πως υπάρχει και σε VR και μπορείτε να το δοκιμάσετε στο PSVR.


ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ PS4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ 2017

Ψηφίστε το αγαπημένο σας First Person Shooter παιχνίδι που κυκλοφόρησε για το PS4 μέσα στο 2017! Έχετε μόνο μία ψήφο και μπορείτε να επιλέξετε από τις προτεινόμενες επιλογές ή να πείτε την δική σας πρόταση στην επιλογή «other» . Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως 15 Δεκεμβρίου 2017 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σε ειδικό αφιέρωμα με τα καλύτερα παιχνίδια του 2017, όπως τα ψήφισαν οι αναγνώστες του PSaddict.gr!

Ψηφίστε το καλύτερο FPS παιχνίδι του 2017 για το PS4