Διαθέσιμο έγινε σήμερα το 6.50 firmware update για το PS4. Το update έχει μέγεθος 463.8Mb και οι λειτουργίες που προσθέτει στο σύστημα είναι δυνατότητα remote play με iOS συσκευές tablets και κινητά, μέσα από την εφαρμογή PS4 Remote Play που θα πρέπει να κατεβάσετε από το App Store. Δυστυχώς δεν υποστηρίζονται τα DualShock 4 ακόμα, πράγμα που σημαίνει πως είναι τα παίξετε μόνο με την touchscreen ή θα πρέπει να διαθέτετε ένα compatible third party χειριστήριο. Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα για 720p streaming στην υπηρεσία Niconico Live (δε νομίζω πως μας ενδιαφέρει) και η δυνατότητα για εναλλαγή της «enter» εντολής μεταξύ του Χ και του Κύκλου. Το τελευταίο γίνεται από τα settings, επιλέγετε system και πατάτε την επιλογή «use X button for enter» και αφορά κυρίως του Ιάπωνες πελάτες της εταιρείας μιας και εκεί χρησιμοποιούν για «enter» στα παιχνίδια πατροπαράδοτα το κουμπί του Κύκλου και όχι το Χ που είναι συνηθισμένο σε εμάς.

Δυστυχώς, ούτε σε αυτό το update έχουμε τη δυνατότητα αλλαγής του PSN ID μας, κάτι που ξέρουμε πως βρίσκεται ήδη σε beta φάση.

Μη χάσετε τα δύο τελευταία μας βίντεο, με προτάσεις αγοράς για τις εκπτώσεις του PS Store καθώς και το DMC V review + gaming συζήτηση