Το Athens FunkoFest 2019 είναι γεγονός. Για δεύτερη χρονιά το event αφιερωμένο στην Funko και τις φιγούρες που έχουν ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους έρχεται στο Nerdom, το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00 – 18:00. Φυσικά, το PSaddict.gr θα είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς του event καθώς θα παρέχει και την επίσημη κάλυψη. Ελάτε να σας γνωρίσουμε, να μιλήσετε στην κάμερά μας, να ψωνίσουμε παρέα και να τα πούμε!

Συλλέγεις Funko φιγούρες; Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις; Είσαι φαν της Pop Culture;
Τότε δεν πρέπει να λείπεις από αυτό το event!

  • Ειδικές τιμές σε όλες τις Funko φιγούρες.

  • Funko Pop Chase hunting.

  • Διαγωνισμοί και κληρώσεις για όλους τους παρευρισκομένους, στο τέλος της ημέρας. Δίνοντας το παρόν αποκτάς 1 συμμετοχή ενώ για κάθε 10 ευρώ που ξοδεύεις στα αγαπημένα σου προϊόντα αποκτάς άλλη 1. Θα νικήσει η ποιότητα ή η ποσότητα; Δεν έχει σημασία, τα δώρα είναι πολλά.

  • Διαγωνισμός φωτογραφίας. Ανέβασε την φωτογραφία σου με τις αγαπημένες σου Funko φιγούρες σε Instagram/Facebook με #AthensFunkoFest2019 και κάνε tag το @Nerdom και την @Funko Europe και κέρδισε μοναδικά δώρα.

  • Η ομάδα του House of POP θα βρίσκεται μαζί μας με εκπλήξεις για όλους τους παρευρισκομένους. Θα σας περιμένουν από το πρωί με λαχνούς για την κλήρωση ενός Chase του Goose (Flerken) από Captain Marvel και ενός Xenomorph από το Alien, και θα μοιράσουν σε όλους merchandise του House Of POP!

  • Μαζί μας θα είναι η Vallia Papastamati (Laavil Customs). Θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα Custom Pop που έχει δημιουργήσει, να κάνετε τις δικές σας παραγγελίες αλλά και να μάθετε ότι θέλετε για την κατασκευή των Custom Pop. Επίσης κατά την διάρκεια του Fest θα φτιάχνει Live Pops ενώ στο τέλος του FunkoFest σας περιμένουν εκπλήξεις.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Δήλωσε συμμετοχή τώρα και έλα μαζί μας στο event για πολλά περισσότερα.