Όπως θα έχετε καταλάβει στο PSaddict ασχολούμαστε διεξοδικά με τα παιχνίδια του PS Plus. Τον Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει για το πόσο καλύτερες είναι οι προσφορές του ασιατικού PS Plus σε σχέση με το ευρωπαϊκό/αμερικάνικο. Η κατάσταση συνεχίζεται και αν τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν για τον Ιούνιο σίγουρα μας ικανοποίησαν, ωστόσο παρακάτω θα καταλάβετε πόσο προνομιούχοι είναι οι ασιάτες συνδρομητές. Με αφορμή τη συμπλήρωση 7 χρόνων του PS Plus υπάρχουν διάφορες προσφορές. Αγοράζοντας ετήσια συνδρομή από τα καταστήματα υπάρχει δώρο τσάντα, ενώ αγοράζοντας ετήσια συνδρομή από το PS Store υπάρχουν 2 extra μήνες δώρο. Εδώ αντίστοιχα έχουμε μια αρκετά καλή προσφορά αλλά αφορά μη ενεργούς συνδρομητές και όποιος αγοράσει ετήσια συνδρομή παίρνει δώρο το Star Wars Battlefront Ultimate Edition.

20170525-LAP_0551

Εκείνο όμως που κάνει τη διαφορά είναι το line up που περιλαμβάνει 7 τίτλους για το PS4. Σαν δώρο όλοι οι συνδρομητές παίρνουν το Just Cause 3 και τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι τα Killing Floor 2, The Walking Dead: The Complete First Season, Laser Disco Defenders, Back To Bed, Super Motherload και Final Horizon.

Να θυμίσουμε ότι μέσα στους στόχους της Sony είναι να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στην υπηρεσία (που αριθμεί 26,4 εκ) κάνοντας πιο ελκυστικές προσφορές. Μπορεί βέβαια η ανισορροπία μεταξύ ασιατικού με ευρωπαϊκό/αμερικάνικο να συνεχίζεται, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι γίνονται κάποια βήματα μπροστά…