Αρκετές κυκλοφορίες και για το δεύτερο μισό του Απρίλη, με τα Ratchet & Clank, Alienation και το δεύτερο επεισόδιο του Hitman να ξεχωρίζουν. Όσοι δε βρείτε κάτι ενδιαφέρον κάντε τις οικονομίες σας γιατί ο Μάιος είναι κοντά και γεμάτος από ΑΑΑ κυκλοφορίες…

 

[divider]Invisible, Inc PSN – 19 Απριλίου[/divider]

invisible-inc

Το εξαιρετικό scifi turn based stealth παιχνίδι της Klei Entertainment είχε αποσπάσει πολύ καλές κριτικές πέρσι όταν και κυκλοφόρησε στο PC και ήρθε η ώρα του PlayStation 4. Οι fans του X Com δε πρέπει να το χάσουν.

 

 

[divider]Loud on Planet X PSN – 19 Απριλίου[/divider]

LOUD-on-Planet-X

Ιδιαίτερο παιχνίδι το Loud on Planet X, καθώς είναι ένας συνδυασμός rhythm tap και tower defence. O Lead Developer έχει στο παρελθόν συμμετοχή στο Sound Shapes, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους, οπότε μένει να δούμε αν έχουμε να κάνουμε με τίτλο ανάλογης ποιότητας.

 

[divider]Pang Adventures PSN – 19 Απριλίου[/divider]

pang-adventures

Όσοι ζήσατε τις εποχές των arcade στα τέλη της δεκαετίας του 80 σίγουρα θα έχετε ξοδέψει αρκετό από το χαρτζιλίκι σας στο Pang. Το παιχνίδι επιστρέφει και το απλό gameplay είναι εδώ όπως το θυμόμαστε από τότε…

 

 

[divider]Arcade Game Series PSN – 20 Απριλίου[/divider]

arcadeclassic-200x200-announcement-jpg

Και αν για τους νοσταλγούς του παρελθόντος δε φτάνει η επιστροφή του Pang, η Namco κυκλοφορεί ένα πακέτο με 4 all time classic arcade τίτλους. Pac-Man, Galaga, Ms. Pac-Man και Dig Dug επανακυκλοφορούν για χιλιοστή φορά…

 

[divider]Blues and Bullets PSN – 20 Απριλίου[/divider]

Blues and Bullets

Τα δύο πρώτα επεισόδια από τα πέντε συνολικά που θα αποτελείται η noir περιπέτεια θα κυκλοφορήσουν στο PS Store. Διαδραματίζεται στη δεκαετία του 20 στη φανταστική πόλη Santa Esperanza και σαν Eliot Ness θα πάρετε το νόμο στα χέρια σας…

 

[divider]Masquerade: The Baubles of Doom PSN – 20 Απριλίου[/divider]

Masquerade

Action adventure με καρτουνίστικα γραφικά, όπου θα πρέπει να κατατροπώσουμε ορδές από κλόουν στο φανταστικό κόσμο της The Realm. Εκτός από combos και επιθέσεις το παιχνίδι έχει και στοιχεία platforming και puzzles.

 

[divider]Ratchet & Clank Retail & PSN – 20 Απριλίου[/divider]

Ratchet & Clank ps4

Η δουλειά που έκανε η Insomniac Games στο remake του Ratchet & Clank είναι εκπληκτική όπως ξέρετε ήδη από το review του PSaddict, η τιμή προσιτή, οπότε οι fans των action platformers δε θα πρέπει να το χάσουν.

 

[divider]Pro Evolution Soccer 2016 UEFA Euro 2016 Retail & PSN – 21 Απριλίου[/divider]

gareth-bale euro 2016

Το εξαιρετικό PES 2016 συν την επίσημη διοργάνωση του UEFA Euro 2016 κυκλοφορούν μαζί και σε πολύ καλή τιμή. Όσοι δε το έχετε αποκτήσει ήδη να η ευκαιρία.

 

 

[divider]Lichdom: Battlemage Retail & PSN – 22 Απριλίου[/divider]

Lichdom_Battlemage

Μετά από δύο χρόνια από τη κυκλοφορία του στο PC, το first person action RPG της Xaviant έρχεται και στο PlayStation 4. Δε μιλάμε για κάτι εξαιρετικό αλλά όσοι ψάχνονται για μάγια, ξόρκια κτλ μπορούν να του ρίξουν μια ματιά.

 

[divider]Lumo PSN – 22 Απριλίου[/divider]

LumoLogo-630x350

Η old school isometric view των 80s έχει σαν αποτέλεσμα το Lumo. Me 450 δωμάτια θα έχετε αρκετές ώρες εξερεύνησης σε ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε retro gamers. Θετικό και το cross buy με την έκδοση του PS Vita.

 

 

[divider]Rugby Challenge 3 Retail & PSN – 22 Απριλίου[/divider]

rugby challenge 3

Άγνωστο άθλημα το rugby στο ελληνικό κοινό, οπότε και η κυκλοφορία videogame θα περάσει απαρατήρητη.

 

 

[divider]Alienation PSN – 26 Απριλίου[/divider]

alienation

Η Housemarque μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικούς τίτλους και ο διάδοχος του Dead Nation αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Εντυπωσιακά γραφικά, τετραπλό coop και το κλασικό top down shooting gameplay, όπου θα εξολοθρεύσουμε την εξωγήινη απειλή για ακόμα μια φορά.

 

 

[divider]Hitman Episode 2: Sapienza PSN – 26 Απριλίου[/divider]

hitman-episode-2

Η Ιταλία είναι ο επόμενος σταθμός του Agent 47 και πιο συγκεκριμένα η ηλιόλουστη Sapienza στο δεύτερο επεισόδιο της stealth σειράς.

 

[divider]King’s Quest Chapter 3: Once Upon a Climb PSN – 26 Aπριλίου[/divider]

KQC3titlecard

Αισίως φτάνουμε στο τρίτο από τα πέντε μέρη του adventure της Sierra.

 

[divider]Rocketbirds 2: Evolution PSN – 26 Απριλίου[/divider]

Rocketbirds-700

Το πρώτο Rocketbirds αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και το δεύτερο, αν και άργησε αρκετά, φαίνεται ιδιαίτερα βελτιωμένο. Action adventure side scrolling shooter με puzzles και εξαιρετικό co op mode συν το πολύ καλό soundtrack. Επίσης θα υποστηρίζει cross buy και cross save με το PS Vita.