Αρκετά τα παιχνίδια και τον Απρίλιο για το PlayStation 4 και στο πρώτο μέρος θα ασχοληθούμε με τις κυκλοφορίες των δύο πρώτων εβδομάδων. Ξεχωρίζει φυσικά το Dark Souls 3 σαν τη μύγα μέσα στο γάλα και ως συνήθως έχουμε αρκετά indies. Για να τα δούμε αναλυτικά παρακάτω.

 

[divider]Adam’s Venture: Origins Retail & PSN – 1 Απριλίου[/divider]

adam's venture origin

Remake του Adam’s Venture Chronicles που είχε κυκλοφορήσει και στο PlayStation 3. Puzzle adventure που διαδραματίζεται το 1928 και ελπίζουμε τα νέα puzzles με τα πλήρως ανανεωμένα γραφικά να δουλέψουν καλύτερα αυτή τη φορά.

 

 

[divider]Nights of Azure – 1 Απριλίου[/divider]

Nights of azure

Το JRPG του μήνα από την Gust όπου οι χαρακτήρες μας μάχονται με δαίμονες που ονομάζονται Servan. Δε ξεχώρισε στην Ιαπωνία και προτείνεται σε hardcore fans του είδους.

 

 

[divider]Dead Star PSN, PS Plus – 5 Απριλίου[/divider]

dead star

Online multiplayer shooter που συνδυάζει το κλασικό arcade top down gameplay με σύγχρονα RPG στοιχεία. Από το ιδιαίτερα ταλαντούχο Armature Studio μακάρι να βγει καλό γιατί είναι και ο ένας τίτλος του PS Plus… Και ναι θα προτιμούσαμε ΑΑΑ τίτλο στο Plus το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές.

 

 

[divider]Dirt Rally Retail & PSN – 5 Απριλίου[/divider]

dirt

Από την Codemasters έρχεται το Dirt Rally και μάλιστα είναι πάρα πολύ καλό, καθώς η PC έκδοση που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Πρόκειται για simulation και όσοι ασχολούνται δε πρέπει να το χάσουν.

 

 

[divider]Enter the Gungeon PSN – 5 Απριλίου[/divider]

enter the dungeon

Το Enter the Gungeon είναι ένα gunfight dungeon crawler με υποστήριξη local co op. Η ημερομηνία μυρίζει PS Plus εύχομαι να πέσω έξω.

 

 

[divider]! PSN – 5 Απριλίου[/divider]

stikbold

Συνδυασμός dodgeball και fighting παιχνιδιού, όπου προσπαθείτε να εξουδετερώσετε τους υπόλοιπους χρησιμοποιώντας κάθε λογής αντικείμενο. Υπάρχει co op campaign, καθώς και multiplayer για τέσσερις παίκτες με επικές μάχες.

 

 

[divider]MXGP 2 Retail & PSN – 7 Απριλίου[/divider]

mxgp 2

Εκτός από rally έχουμε και motocross αυτό το μήνα από τη Milestone που τα τελευταία χρόνια μας έχει προσφέρει άφθονους τίτλους racing. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν ξεχωρίσει ιδιαίτερα, αλλά οι fans μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

 

 

[divider]Nitroplus Blasterz: Heroines Infinite Duel Retail & PSN – 7 Απριλίου [/divider]

nitroplus-blasterz-heroines-infi

Κλασικό 2D fighting παιχνίδι που περιλαμβάνει 32 χαρακτήρες από διάφορα ιαπωνικά anime και manga. Μέτριες κριτικές και μάλλον θα περάσει απαρατήρητο

 

[divider]Dark Souls III Retail & PSN – 12 Απριλίου[/divider]

darksouls3

Μετά το περσινό Bloodborne, το PlayStation 4 είναι έτοιμο να υποδεχθεί το τρίτο μέρος της σειράς Souls της From Software. Νέα όπλα και bosses, άψογα γραφικά και φυσικά αρκετός θάνατος μας περιμένουν. To action RPG που θα ξεχωρίσει φέτος!

 

 

[divider]Stories: The Path of Destinies PSN – 12 Απριλίου[/divider]

stories

Αρκετό ενδιαφέρον action RPG με καρτουνίστικο art style, όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο της αλεπούς Reynardo στη προσπάθεια να ηγηθεί της προσπάθειας των επαναστατών απέναντι στον αυτοκράτορα.

 

 

[divider]The Park PSN – 12 Απριλίου[/divider]

1444818473-the-park

Το ψυχολογικό θρίλερ της Funcom μετά το θετικό ξεκίνημα στο PC έρχεται και στο PlayStation 4. Φώτα σβηστά, χειριστήριο ανά χείρας σε μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα. Το περιμένουμε με ενδιαφέρον…