Πέρασαν 4 χρόνια και ακόμα να δούμε έναν τίτλο tennis για το PS4 και αυτό είναι από τα πιο αξιοπερίεργα της τρέχουσας γενιάς. Φυσικά το κενό θα καλυφθεί το 2018 και όχι με έναν αλλά με δύο τίτλους, καθώς εκτός από το Tennis World Tour  θα υπάρξει και το ΑΟ Τennis.

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι με επίσημη αδειοδότηση του Αυστραλιανού Open και developer είναι το Big Ant Studios που εδρεύει στη Μελβούρνη που στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει τις σειρές  Rugby League Live, Casey Powell Lacrosse και Don Bradman Cricket/Ashes Cricket. Αν και δε γνωρίζουμε πόσο ποιητικά είναι τα παραπάνω, το AO Tennis θα περιέχει 3D scanned μοντέλα με αυθεντικά play styles και αρκετές επιλογές για customisation. Επίσης θα μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας παίκτη και θα μπορείτε στο carreer mode να φτάσετε στη κορυφή ξεκινώντας από το μηδέν.

Στο εξώφυλλο του AO Tennis βρίσκεται ο Rafa Nadal (που θα είναι ο δυσκολότερες αντίπαλος στο παιχνίδι) και η Γερμανίδα star Angelique Kerber και η ημερομηνία κυκλοφορίας θα συμπέσει με το τουρνουά στις 16 Ιανουαρίου όσον αφορά την αγορά της Αυστραλίας. Για τα μέρη μας και την Αμερική δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά ελπίζουμε να είναι στα κοντά.