Αγαπητοί PSaddicts, μετά από 3 χρόνια παρουσίας του PSaddict.gr, η ομάδα μας χρειάζεται επιπλέον στήριξη και το site περισσότερη ύλη. Το PSaddict.gr αναζητά άτομα με πάθος για το PlayStation Gaming και με όρεξη για να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους «άθλημα». Εάν θέλεις να γίνεις  μέλος της συντακτικής μας ομάδας, είσαι άνω των 20 ετών, διαθέτεις όρεξη και υπευθυνότητα να προσφέρεις στη σελίδα, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας, σε περιμένουμε! Προϋποθέσεις είναι η διάθεση για ενασχόληση με το αντικείμενο, η καλή χρήση του γραπτού λόγου, η καλή γνώση αγγλικών και η ύπαρξη ελεύθερου χρόνου.

To PSaddict.gr αναζητά:

3x Gaming News editors, για την καθημερινή σύνταξη νέων γύρω από το gaming όπως βλέπετε να υπάρχουν στο site. Αν ενδιαφέρεστε να μπείτε στη συντακτική ομάδα στείλτε μας email μαζί με δύο gaming news της επιλογής σας ως δείγμα γραφής σας. Σας παρακαλώ πολύ μην μπείτε στον κόπο να στείλετε copy paste κείμενα από άλλα ελληνικά sites ή αυτόματες google translate μεταφράσεις.

2x Game reviewers για την αξιολόγηση παιχνιδιών που λαμβάνει το site από εταιρείες διανομής, συγκεκριμένα 1x reviewer για κάθε είδους racing/driving παιχνίδια (αυτοκίνητα, μηχανές κ.α.) και 1x reviewer για κάθε λογής μικρότερες παραγωγές, κοινώς indies. Συγκεκριμένα αναζητούμε άτομα που να έχουν γνώσεις στο αντικείμενο, εμπειρία και την ικανότητα να παραδώσουν ένα αξιόλογο γραπτό κείμενο. Αν ενδιαφέρεστε να μπείτε στη συντακτική ομάδα στείλτε μας email μαζί με ένα game review της επιλογής σας ως δείγμα γραφής σαςΣας παρακαλώ πολύ μην μπείτε στον κόπο να στείλετε copy paste κείμενα από άλλα ελληνικά sites ή αυτόματες google translate μεταφράσεις.

1x Social Media Manager, για τη διαχείριση θεμάτων του site γύρω από τα διάφορα social media, πχ Facebook page.

2x άτομα με γνώσεις Photoshop ή video editing , ώστε να συμβάλουν στις διάφορες παραγωγές (πχ βίντεο YouTube) και εργασίες της σελίδας.

Είναι σημαντικό να αναφέρω πως το site δεν έχει έσοδα, οπότε η ενασχόληση μας είναι εθελοντική. Οποιαδήποτε ανταμοιβή των μελών της ομάδας είναι συμβολική και υλική (gaming δώρα, παιχνίδια), ποτέ χρηματική.

Στο email σας, πέρα από τα τυχόν κείμενα που θα στείλετε, αναφέρετε αν έχετε εμπειρία σε προηγούμενα sites και αναφέρετε τυχόν έξτρα ασχολίες σας που μπορούν να προωθήσουν το PSaddict.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας με email στο admin@psaddict.gr και θα απαντήσω σύντομα στους ενδιαφερόμενους.

Με τιμή,
Ζήσης Παρασκευαΐδης 

Οι PSaddicts στα social media:
Facebook Youtube Twitter Instagram