Σκεπτικισμός υπάρχει για τα οικονομικά της Activision Blizzard, που ενώ η μετοχή της κρατιέται σε υψηλές τιμές, αναλυτές της εταιρείας Cowen & Company ρίχνουν την αξιολόγηση της εταιρείας από Outperform σε Market Perform. Αφορμή αποτελεί το report των αναλυτών της εταιρείας που θέλουν τον τζίρο της Activision Blizzard να μην είναι τόσο υψηλός όσο αναμένεται για το οικονομικό έτος 2018. Εν αρχή, οι προβλέψεις τους είναι πολύ συντηρητικές για την πρώτη σεζόν του Overwatch League και αναφέρουν πως θα είναι ένα πρώτο μάθημα στο χώρο για την εταιρεία και όχι το «τέρας κερδών» που αναμένουν τα μεγαλοστελέχη, ενώ η πρόβλεψη ανάπτυξης της βιομηχανίας των videogames στο +12-13% σε σχέση με πέρσι είναι μάλλον «αρκετά απίθανη».

Ο Cowen δείχνει όμως αυτοπεποίθηση στον βασικό κορμό προϊόντων της εταιρείας, προβλέποντας πως το CoD WW2 θα τα πάει καλύτερα σε σχέση με το περσινό Infinite Warfare που είχε μικρότερες επιδόσεις από τα συνηθισμένα, ενώ προβλέπει πως θα δούμε Black Ops 4 μέσα στο 2018! Όλα αυτά βέβαια είναι απλά προβλέψεις, ενώ αναμένεται να δούμε πως θα κινηθεί και η Blizzard εν αναμονή της BlizCon τον Νοέμβριο και αν θα ανακοινώσει εκεί κάποιο καινούριο παιχνίδι Starcraft ή WoW για κινητά.

Εγώ εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω και τη φήμη που είχαμε ποστάρει σχετικά και θέλει το επόμενο CoD να τοποθετείτε στη σύγχρονη εποχή.