Όπως σας είχαμε μεταφέρει, ξέρουμε ήδη ένα από τα παιχνίδια που θα δοθούν για τον μήνα Ιούλιο στους PS Plus συνδρομητές και αυτό είναι το That’s You!, ένα από τα πολλά παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα από την καινούρια καινοτομία της Sony. Μιλάμε για το PlayLink, με όσα παιχνίδια το υποστηρίζουν να κάνουν χρήση του κινητού ή του tablet και να γίνονται στην ουσία χειριστήρια του εκάστοτε παιχνιδιού, υποστηρίζοντας όλες τις γνωστές κινήσεις που κάνουμε σε μια οθόνη κινητού καθώς και την κάμερα. Τα παιχνίδια αυτά προορίζονται περισσότερο σε non gamers που θέλουν απλά μια απλή, διασκεδαστική couch coop εμπειρία, περισσότερο ελαφριά παιχνίδια για χαβαλέ θα λέγαμε εμείς. Προσοχή, δε μιλάμε για παιχνίδια κινητών, αλλά παιχνίδια της κονσόλας που απλά κάνουν χρήση του tablet ή κινητού.

Κάτι όμως που διευκρινίστηκε από τον  Jim Ryan ( chief of PlayStation Europe) σε συνέντευξη του στο Gamereactor, είναι πως το That’s You! θα είναι ένα επιπλέον bonus πέραν των συνηθισμένων παιχνιδιών που δίνονται κάθε μήνα. Αυτό σημαίνει πως θα πάρουμε κλασσικά 2 games για κάθε κονσόλα (ps4/ps3/psvita) και επιπλέον το That’s You! για PS4, καλή κίνηση από τη Sony που θέλει να προωθήσει τη συγκεκριμένη κατηγορία παιχνιδιών για casual gamers. Να θυμίσουμε πως διαφορετικά θα κοστίζει 19.99€ για τους μη συνδρομητές.

If you’re a PlayStation Plus subscriber, you’ll get all of the usual benefits of PlayStation Plus, but you’ll also get this first game for free as well. So we’re hoping that all of the millions and millions of PlayStation Plus subscribers are going to act as evangelists and ambassadors for this title when it comes.