Είναι σχεδόν βέβαιο ότι με τον ερχομό του PS5 θα υπάρξει και μια ανανέωση στην virtual reality κονσόλα της Sony με πολλούς να πιστεύουν ότι ακολουθώντας τα βήματα του μεγάλου της αδερφού θα έχουμε αντίστοιχα και ένα PSVR 2! Πολλοί συζητούν ήδη για ένα βελτιωμένο headset και καινούρια χειριστήρια.

Όμως αυτό που φαίνεται να κλέβει την παράσταση είναι μια πρόσφατη πατέντα που κατατέθηκε στην Ιαπωνία και αφήνει αρκετές υπόνοιες για την ύπαρξη ασύρματης τεχνολογίας που θα υποστηρίζει το υποτιθέμενο νέο VR!

Η ύπαρξη λοιπόν μιας συσκευής που μπορεί να ανιχνεύει τις ραδιοσυχνότητες, μια μέθοδος καθορισμού των συχνοτήτων αυτών και ένα πρόγραμμα ικανό να μεταφέρει την επικοινωνία από την μία συχνότητα στην άλλη γρηγορότερα μεταξύ δύο συζευγμένων συσκευών αποτελούν την εν λόγω πατέντα η οποία μας αφήνει αρκετές ελπίδες ότι στο μέλλον θα απουσιάζουν τα πολλά καλώδια από όσους επιλέγουν τις συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

 

 

Πως σας ακούγεται η ιδέα για ασύρματο PSVR; Η συνδεσμολογία με τα πολλά καλώδια αποτελούσε για κάποιους από εσάς μέχρι τώρα λόγος για να μην αποκτηθεί η εν λόγω κονσόλα;

Νέο επεισόδιο GameCast με τρελό διαγωνισμό + εκπτωτικό κουπόνι 20%, βάζοντας τον κωδικό psaddictgr20 στην ειδική στήλη του Wizbox.gr