Στη gaming σκηνή έχουμε δει πολλές τριλογίες. Μερικές από αυτές αποδείχτηκαν καλές, ενώ άλλες κακές. Λίγες όμως είναι αυτές που ξεχώρισαν και άφησαν το στίγμα τους. Ας δούμε, λοιπόν, 5 από τις καλύτερες τριλογίες βιντεοπαιχνιδιών…

LittleBigPlanet series

191405

  • Η σειρά παιχνιδιών LittleBigPlanet αποτελείται από τους καλύτερους Puzzle-platformer τίτλους. Είναι κατάλληλη για όλους τους gamers, καθώς μπορεί να προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση -ανεξαιρέτως ηλικίας.

God of War trilogy

49819-god-of-war-3-wallpaper-hd

  • Ο ένας και μοναδικός Kratos σε όλο του το μεγαλείο! Μία εκπληκτική τριλογία βασισμένη στην αρχαιοελληνική μυθολογία –με μικρές παραλλαγές- που θα σας παρουσιάσει την άνοδο του Kratos και την πτώση των θεών του Ολύμπου.

Ezio trilogy (Assassin’s Creed series)

assassins_creed_ii_in_ezio-wide

  • Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες στην ιστορία της gaming σκηνής. Από τη γέννηση, μέχρι και το θάνατό του, η Ubisoft καταφέρνει να μας δώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, με ένα υπέροχο storyline.

Uncharted series

uncharted-3-wallpaper-bulletstorm

  • Η Naughty Dog καταφέρνει μία ακόμη τρομερή επιτυχία, με πρωταγωνιστή τον Nathan Drake. Η σειρά Uncharted μας έδωσε 3 αξέχαστες περιπέτειες, γεμάτες ανατροπές, ίντριγκες, πυροβολισμούς, αλλά και… τον Sully! Αναμένεται το τέταρτο μέρος…

Mass Effect series

illusive-man-mass-effect-14805

  • Μία από τις καλύτερες τριλογίες που υπήρξαν ποτέ. Παρ’ όλο το σύντομο τέλος του Mass Effect 3 και τις έντονες κριτικές που δέχτηκε, οι στιγμές που μας άγγιξαν στην σειρά μειώνουν σε μεγάλο ποσοστό το κακό.