Ποιος είπε ότι τα FPS είναι μόνο για το Multiplayer;

Συνήθως, τα περισσότερα βιντεοπαιχνίδια –με fps genre- φημίζονται για το gameplay και το multiplayer κομμάτι. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό όπου το campaing –όπως και το plot- αποτελεί βασική προτεραιότητα μίας ομάδας ανάπτυξης. Στο συγκεκριμένο άρθρο, λοιπόν, θα σας παρουσιάσουμε τα 5 καλύτερα σενάρια από FPS τίτλους.

Το παρακάτω κείμενο περιέχει spoilers.

Bulletstorm

  • Μία ιστορία εκδίκησης σας περιμένει στο Bulletstorm. Αν και το όλο το σενάριο δεν ακούγεται ως μία πρωτοτυπία, το εκπληκτικό voice casting, το καλοδουλεμένο κείμενο με τις έξυπνες ατάκες και το άφθονο χιούμορ, δημιουργούν μία αξέχαστη ατμόσφαιρα στην οποία θα χαθείτε. Ο Steven Blum (γνωστός για το voice acting στον Wolverine) ως Grayson Hunt δίνει ρεσιτάλ στον συγκεκριμένο τίτλο.

Call of Duty: Modern Warfare

206316-call-of-duty-modern-warfare-2-desktop-wallpaper-1920x1200

  • Ιδού η αρχή της πολυαγαπημένης τριλογίας “Modern Warfare”. Στον συγκεκριμένο τίτλο βιώσαμε μία από τις πιο ρεαλιστικές εμπειρίες του πολέμου, και ίσως την καλύτερη πυρηνική “αναπαράσταση” που μπορούσε να προσφέρει ένας τίτλος για την τότε εποχή.

Bioshock Infinite

elizabeth-and-booker-bioshock-infinite-27055-1920x1080

  • Μία πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς και το πιο συγκλονιστικό plot-twist καθορίζουν την αξία του Bioshock Infinite. Μία ιστορία με πολλά ερωτηματικά και ένα “άρρωστο” σενάριο σας περιμένουν στον τίτλο.

Metro 2033

metro

  • Ο συγκεκριμένος τίτλος είναι βασισμένος στο μετα-αποκαλυπτικό μυθιστόρημα του Ρώσου συγγραφέα Dmitry Glukhovsky. Ένα πολυβραβευμένο βιβλίο δίνει έμπνευση στην 4A Games για την υλοποίηση του Metro

Bioshock

bioshock-15211-1920x1200

  • Ήταν το καθοριστικό “Would you kindly” που μας κέντρισε το ενδιαφέρον; Μήπως το μυστηριώδης και αινιγματικό προφίλ της Rapture. Τι θα λέγατε για τον ιδεαλιστικό ηθικό προσανατολισμό του παιχνιδιού; Δεν χρειάζονται περεταίρω σχολιασμοί για την επιτυχία του Bioshock.