Σε ανάρτηση στο ευρωπαϊκό PS blog, η Naughty Dog πως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του Uncharted 1 στην Βόρεια Αμερική και η εταιρεία αισθάνεται ευγνώμων που αγαπήσαμε τόσο πολύ τη σειρά και τους χαρακτήρες της. Για να τιμήσει τη σειρά, η ND ανακοινώνει εορτασμούς που θα διαρκέσουν ένα μήνα ξεκινώντας από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου και θα λήξουν στην PSX 2017.

Για αρχή, μας προσφέρουν ένα βίντεο αφιερωμένο στα 10 χρόνια της σειράς, με σκηνές από όλα τα Uncharted παιχνίδια και στο τέλος μας ευχαριστεί που τα παίξαμε. Naughty Dog, εμείς σε ευχαριστούμε!
Επίσης, από 19 του μηνός και για 48 ώρες μόλις, θα διατίθεται δωρεάν ένα νέο PS4 Theme και avatar για τα 10 χρόνια της σειράς, ενώ θα διατεθούν επίσης δωρεάν επιλεγμένα themes και avatars της σειράς που υπάρχουν ήδη.
Για τους gamers που παίζουν multiplayer Uncharted, από σήμερα έως και 19/11 δίνεται δωρεάν το Uncharted 10th Anniversary character skin bundle για το Uncharted 4 και Lost Legacy που περιλαμβάνει  classic skins για τους Nate, Elena και Sully, ενώ παράλληλα θα υπάρχει 50% έκπτωση για όλα τα Uncharted Point και Relic items.

Οι εορτασμοί θα κλείσουν στην PlayStation Experience 2017 την 10η Δεκεμβρίου 2017, με πάνελ όπου θα βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ θα υπάρχει μια αναπαράσταση της σοφίτας του Nate από το Uncharted 4 γεμάτη puzzles για τους παρευρισκόμενους!