Χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από πλευράς Activision, οι φήμες σχετικά με την ανάπτυξη ενός νέου Call of Duty από την Treyarch φαίνεται ότι είναι αρκετά βάσιμες και μάλλον θα το έχουμε εντός του 2018 .

Με ενα tweet του ο Marcus Sellars‏, ο οποίος είναι γνώστης της βιομηχανίας κι έχει επαληθευτεί πολλές φορές στα νέα που κατά καιρούς διαρρέει μας ενημερώνει ότι τον Νοέμβριο του 2018 αναμένεται το νέο CoD, το οποίο θα είναι το Black Ops 4 και θα γίνει διαθέσιμο προς όλες τις πλατφόρμες με την έκδοση για το  switch να υποστηρίζει τα motion controls, DLC και rumble.

Μάλιστα στο παραπάνω tweet αξίζει να επισημάνουμε ότι το νέο CoD φέρεται να λάμβανει χώρα στη σύγχρονη εποχή με την χαρακτηριστική μαλιστα φράση : «boots on the ground» κάτι που μάλλον σημαίνει ότι μπορούμε να ξεχάσουμε τα jet packs, τα wall climbing κτλ!

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ότι γενικότερα είναι διάχυτη η αίσθηση στο χώρο της βιομηχανίας ότι ένας νέος CoD τίτλος είναι στα σκαριά με προορισμό όλες τις πλατφόρμες μιας και πρόσφατα είχε διαρρεύσει και συνομιλία του ηθοποιού που δανείζει την φωνή στον Frank Woods, στην οποία «πρόδιδε» την ανάπτυξη ενός Black Ops 4 , ενώ πάλι πριν λίγο καιρό είχε ανέβει και αγγελία αναζήτησης εργασίας από την Treyarch  αναζητώντας άτομο με γνώσεις πανω σε : «firearms and modern military technology».

Το αν θα επαληθευτεί ή όχι πιθανότατα να αργήσουμε να το μάθουμε και να χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο και την Ε3.