Επίθεση από την ομάδα LizardSquad δέχτηκε το PSN εδώ και μια ώρα και όλες οι υπηρεσίες του βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Οι ομάδα των Hackers έκαναν μια DDoS επίθεση στους servers της εταιρείας με αποτέλεσμα να ρίξουν το PSN, ενώ παρόμοιες επιθέσεις δέχτηκαν οι servers του Battle.net, του LoL και του Path of Exile. Περισσότερη ενημέρωση δεν έχουμε για την ώρα και ελπίζουμε η επίθεση να περιορίστηκε στο DDoS και όχι σε καθαρό hackάρισμα του PSN με διαρροή στοιχείων χρηστών και πιστωτικών καρτών.

update: Η Sony δημοσιεύεσαι ένα επίσημο statement σχετικά με το σημερινό blackout και αναγνωρίζει πως πρόκειται για DDoS επίθεση. Όπως συγκεκριμένα αναφέρει πέρα από τον περιορισμό λειτουργίας του PSN, κανένα προσωπικό δεδομένο δεν υποκλάπηκε.

Like other major networks around the world, the PlayStation Network and Sony Entertainment Network have been impacted by an attempt to overwhelm our network with artificially high traffic.

Although this has impacted your ability to access our network and enjoy our services, no personal information has been accessed.

We will continue to work towards fixing this issue and hope to have our services up and running as soon as possible.

We regret any inconvenience this may have caused.