Νικητές του διαγωνισμού συμφωνήθηκε να είναι δύο ώστε να μοιραστούν σε περισσότερους τα παιχνίδια και είναι οι:

lysopaine και LooneyVas

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Ένας ακόμα διαγωνισμός έρχεται από το PSaddict.gr και αυτή τη φορά ένας τυχερός θα κερδίσει ΔΥΟ τίτλους για PS3 και συγκεκριμένα τα CRYSIS 3 και LEGO BATMAN 2 !

Αυτή τη φορά ο διαγωνισμός μας είναι διαφορετικός και εξηγώ:

Στα υπάρχων άρθρα του PSaddict.gr θα βρείτε ήδη 3 φιγούρες Crash Bandicoot  να σας περιμένουν, ενώ μέχρι και τις 6/7/2014 θα ανέβουν άλλες 7 στα, από δω και πλέον, καθημερινά νέα άρθρα μας. Σκοπός των διαγωνιζομένων είναι μέχρι το τέλος του διαγωνισμού να βρουν και τις 10 φιγούρες Crash Bandicoot, ώστε να λάβουν μέρος στη κλήρωση που θα γίνει την 7/7/2014.

Προσοχή, η εύρεση και των 10 φιγούρων crash είναι υποχρεωτική για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό! Από κει και πέρα κάθε σας σχόλιο σε άρθρα του PSaddict.gr θα μετράει ως επιπλέον συμμετοχή, ενώ like στη σελίδα μας στο Facebook θα μετράει ως δύο επιπλέον συμμετοχές.

Δηλαδή, παράδειγμα:

10 φιγούρες Crash εξασφαλίζουν τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό με 1 συμμετοχή

+ 5 σχόλια, επιπλέον 5 συμμετοχές

+ Like στο facebook, επιπλέον 2 συμμετοχές (όσοι έχετε ήδη like θα μετρήσει κανονικά)

Σύνολο: 8 συμμετοχές, άρα και μεγαλύτερες πιθανότητες να κληρωθείτε!

Μετά το τέλος του διαγωνισμού στείλτε μας email στο zisispar@gmail.com με τα url των άρθρων που έχουν τον crash, ώστε να επικυρώσετε την συμμετοχή σας. Η φιγούρα crash που ψάχνουμε είναι η παρακάτω, οποιαδήποτε άλλη εικόνα crash bandicoot υπάρχει στο site εξαιρείται.

Crash-crash-bandicootΗ παρούσα φιγούρα λειτουργεί ως παράδειγμα και εξαιρείται από τον διαγωνισμό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Από τον παρών διαγωνισμό εξαιρούνται όλη η συντακτική ομάδα του PSaddict.gr καθώς και οι συγγενείς τους έως Α΄ βαθμού.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 7/7/2014 μέσω της σελίδας του διαγωνισμού και θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας εντός 5 ημερών.

Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αποκλειστικά τον νικητή του διαγωνισμού.

Ευχαριστούμε τις σελίδες Diagonismos.gr, ediagonismoi, KERDISETO, Nethall, Save and win, για τη δημοσίευση του διαγωνισμού.