Αποτελέσματα

Νικητής του διαγωνισμού μας είναι ο/η:

Lillian_T

Γεια χαρά PSaddicts και καλωσορίσατε σε έναν ακόμα διαγωνισμό σε συνεργασία με το OtakuStore! Αυτή τη φορά διοργανώνουμε έναν Persona 4 διαγωνισμό με την ευγενική χορηγία και στήριξη του OtakuStore.gr.

Το Otakustore αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για όσους λατρεύουν τα anime, cosplay, manga & j-videogames. Μπορείτε να το επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική του δ/νση OtakuStore.gr ή στην φυσική του δ/νση Σόλωνος 88, 54248, Θεσσαλονίκη (Περιοχή Μαρτίου με Δελφών) Τ 2310 810268 (11.00-17.00).

Το δώρο που κληρώνουμε είναι:

1 x Yu Narukami Persona 4 (FIGMA Action Figure) αξίας 82.90€

Συλλεκτική φιγούρα δράσης του Yu Narukami από τη video game σειρά Persona 4. Φιγούρα από υλικό PVC, ύψους 15 εκ,. από την σειρά φιγούρων FIGMA της Max Factory, με πολλαπλές αρθρώσεις και επιπλέον αξεσουάρ (χέρια, αντικείμενα, πρόσωπα και stand).

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook.

  1. Θα βρείτε 7 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε 7 συμμετοχές (max) στον διαγωνισμό. Πραγματοποιήστε όσα περισσότερα actions μπορείτε για να έχετε και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά το PSaddict.gr να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Persona 4 Giveaway by OtakuStore.gr

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού 10/08/2016 και ανακοίνωση του νικητή την επόμενη μέρα στο post του διαγωνισμού και forum του PSaddict.gr.
  2. Όλα τα δώρα αποστέλλονται με κούριερ και τα έξοδα επιβαρύνουν τους νικητές.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω σελίδες για την φιλοξενία του διαγωνισμού μας:KerdiseTo, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Save&Win, Nethall, e-contest.