casual-wallpaper

[Φήμη] Το αναβαθμισμένο PS4 έχει κωδική ονομασία NEO και περιέχει βελτιωμένη CPU, GPU και RAM

Discussion in 'Playstation 4' started by GeorgeN, Apr 19, 2016.

Share This Page

 1. GeorgeN

  GeorgeN Kratos

  • Messages: 873
  • Trophy Points: 147
  [Φήμη] Το αναβαθμισμένο PS4 έχει κωδική ονομασία NEO και περιέχει βελτιωμένη CPU, GPU και RAM

  [​IMG]

  Αν και η Sony δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την ύπαρξη του νέου αναβαθμισμένου PlayStation 4, διάφορες πηγές διαρρέουν πληροφορίες. Εσωτερικά μέσα στην εταιρεία το νέο μοντέλο έχει κωδική ονομασία NEO και θα περιέχει υψηλότερη clock speed, βελτιωμένη GPU και υψηλότερη bandwitch στη memory. Όσον αφορά τον σκληρό δίσκο θα είναι παρόμοιος με τον τωρινό, αν και δε ξέρουμε αν αναφέρεται σε χωρητικότητα ή connection speed. Από τον Οκτώβριο κάθε PlayStation 4 παιχνίδι θα κυκλοφορεί αναγκαστικά με δύο διαθέσιμα modes. Το Base mode θα είναι συμβατό με το αρχικό μοντέλο, ενώ το NEO mode θα χρησιμοποιείται στη νέα κονσόλα.

  [​IMG]

  Τα παιχνίδια που θα τρέχουν στο NEO mode θα προσφέρουν σταθερότερο frame rate και οπτικά καλύτερο αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε 1080Ρ σε HDTV. To NEO θα υποστηρίζει 4K image output, αλλά τα παιχνίδια δε θα χρειάζεται να είναι native 4Κ. Στα έγγραφα που διέρρευσαν η Sony προτείνει στους κατασκευαστές τρόπους για να φτάσουν σε 4K/UltraHD αλλά αφήνει μια ελευθερία κινήσεων. Οι κάτοχοι 4Κ TV να αναμένουν ότι το NEO θα κάνει upscale τα παιχνίδια για να ταιριάζουν στο format. Εκεί όμως που η Sony δε θα κάνει εκπτώσεις είναι το frame rate και τα παιχνίδια του NEO θα πρέπει απαραίτητα να τρέχουν στο ίδιο frame rate ή και σε βελτιωμένο σε σχέση με το αρχικό PS4.

  Τέλος η πιο σημαντική ίσως είδηση είναι ότι η Sony δε θέλει σε καμία περίπτωση να διαχωρίσει τους κατόχους των δύο μοντέλων. Με βάση το παραπάνω δε θα υπάρχουν παιχνίδια που θα είναι συμβατά μόνο με το νέο μοντέλο και δε θα υπάρχει διαχωρισμός ούτε όταν παίζουμε στο PSN. Eπίσης η Sony απαγορεύει στους developers να προσφέρουν περισσότερες gameplay επιλογές ή unlockables στο NEO. Αλλά αν για παράδειγμα ένα παιχνίδι στο PS4 έχει local coop για τέσσερις παίκτες, θα επιτρέπεται στην έκδοση NEO να υποστηρίζει οχτώ παίκτες. Επομένως στο ίδιο feature θα μπορεί να υπάρχει μια αναβάθμιση στην έκδοση NEO.

  Τα παλιότερα παιχνίδια θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο NEO, αλλά αυτό εξαρτάται από τους developers. Το NEO δε μπορεί από μόνο του να αναβαθμίσει τα παιχνίδια και αυτό θα μπορεί να γίνει μόνο μέσω patch.

  Για την τιμή δεν έχουμε κάποιο νέο, αν και οι προηγούμενες αναφορές μιλάνε για $399. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και περαιτέρω πτώση τιμής του αρχικού μοντέλου, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ως τον Οκτώβριο που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει το NEO ή PS4,5 ή PS4K.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
   
 2. Periklis

  Periklis Nathan Drake

  • Messages: 609
  • Trophy Points: 159
  Βρωμοεταιρία.....τελικά.........κοροιδευα τη microsoft....αλλα αυτοι οι ξεφτιλες Ιάπωνες ειναι μεγάλα νούμερα!
  Θα μου δει την......"TRINITY" η sony απο δω και μπρος! ακου εκει....NEO........ΚΕΡΑΜΥΔΑ επρεπε να λέγεται που θα πέσει στα κεφάλια τους!!! (εμεις παντως....κοροιδάρες πιαστήκαμε....)
   
 3. Deratop

  Deratop Dante

  • Messages: 32
  • Trophy Points: 69
  Οκ να πάρω το Νeo και μετά μου τη "βαράει"να παίξω παλαιότερους τίτλους,ας πούμε το Driveclub,τα σκάω το παίρνω βάζω το blu ray και μετά; θα παίζει η θα περιμένω πότε θα τους έρθει η φώτιση να βγάλουν patch συμβατότητας,να αυτά τα σπαστικά δεν μπορώ μπάχαλο τις κάνανε τις κονσόλες.
   
 4. Staff Member
  zlave_admin

  zlave_admin King of the Castle

  οχι θα παίζει κανονικά δε θα υπάρχουν τέτοια θέματα. Απλά ΔΕΝ θα παιζει με καλυτερα γραφικά αφου η εταιρεία δεν εβγαλε καποιο update για το ΝΕΟ.