ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δείτε του νικητές ΕΔΩ

Γεια χαρά PSaddicts και καλωσορίσατε σε έναν ακόμα διαγωνισμό! Αυτή τη φορά διοργανώνουμε έναν Dragon Ball διαγωνισμό με την ευγενική χορηγία και στήριξη του OtakuStore.gr.

Το Otakustore αποτελεί τον μοναδικό προορισμό για όσους λατρεύουν τα anime, cosplay, manga & j-videogames. Μπορείτε να το επισκεφτείτε στην ηλεκτρονική του δ/νση OtakuStore.gr ή στην φυσική του δ/νση Σόλωνος 88, 54248, Θεσσαλονίκη (Περιοχή Μαρτίου με Δελφών) Τ 2310 810268 (11.00-17.00).

Τα δώρα που κληρώνουμε είναι:

1 x Αφίσα Villains Group (61×91)

1 x Dragon Ball Θήκη Dragon Ball GT (PSP)

1 x Dragon Balls (Art Print σε κάδρο)

1 x Banpresto Master Roshi Dragon Ball Scultures (Φιγούρα)

Θα υπάρξουν δύο τυχεροί ανάμεσα σας:

1ο Πακέτο Δώρων– 1 x Banpresto Master Roshi Dragon Ball Scultures (Φιγούρα), 1 x Αφίσα Villains Group (61×91)

2ο Πακέτο Δώρων– 1 x Dragon Balls (Art Print σε κάδρο), 1 x Dragon Ball Θήκη Dragon Ball GT (PSP)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή και γίνεται μέσω του παρακάτω widget. Θα σας ζητήσει πρώτα να βάλετε τα στοιχεία σας (όνομα και email) ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρακαλώ μη βάζετε ψεύτικα, δεν θα μπορέσουμε να σας βρούμε. Εναλλακτικά, αν θέλετε κάνετε κάνετε login μέσω Facebook.

  1. Θα βρείτε 7 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποκτήσετε 7 συμμετοχές (max) στον διαγωνισμό, σαν να μαζεύετε τις 7 Dragon Ball για παράδειγμα! Πραγματοποιήστε όσα περισσότερα actions μπορείτε για να έχετε και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε! Μη ξεχνάτε πως τα likes, subs και επισκέψεις που θα κάνετε βοηθούν εξαιρετικά το PSaddict.gr να σας παρέχει τέτοιους διαγωνισμούς!
  2. Προαιρετικά, όσοι επιθυμείτε αφήστε σχόλιο (παίρνετε +1 συμμετοχή) στο post του διαγωνισμού μας, αναφέροντας ποιο πακέτο δώρο προτιμάτε (1ο ή 2ο), αυτό γίνεται για τον πρώτο που θα κληρωθεί ώστε να έχει το δικαίωμα της επιλογής, ενώ γράψτε μας και ποιο είναι το αγαπημένο σας anime ώστε να ξέρουμε τι αγαπάνε οι PSaddicts και τι δώρα να σας προσφέρουμε! Όσοι δεν είστε μέλη του site μας, κάντε πρώτα εγγραφή εδώ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

OtakuStore Giveaway

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  1. Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού 03/07/2016 και ανακοίνωση των νικητών την επόμενη μέρα στο post του διαγωνισμού και forum του PSaddict.gr.
  2. Όλα τα δώρα αποστέλλονται με κούριερ και τα έξοδα βαρύνουν τους νικητές.

Ευχαριστούμε τις παρακάτω σελίδες για την φιλοξενία του διαγωνισμού μας:KerdiseTo, Diagonismos.gr, ediagonismoi, Save&Win, Nethall, e-contest, luckyduck.gr.